REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA Vystymosi lygos Jutos „Flash“ klubo savininkas Brentas Andersenas po 11 metų pertraukos nori dar kartą pamatyti legendinę Michaelo Jordano ir Bryono Russello akistatą. JAV verslininkas siūlo 100 tūkst. dolerių prizą tam, kuris laimės būsimą dvikovą.

REKLAMA
REKLAMA

Vienintelė sąlyga – laimėti piningai turės bus skirti labdarai.

46-erių metų M. Jordanas ir 38-erių metų B. Russellas turėtų susikauti vienas prieš vieną pagal gatvės krepšinio taisykles. Būtų žaidžiama iki 21 taško.

REKLAMA

Pranešama, kad B. Andersenas jau susisiekė su abiem karjerą baigusiais žaidėjais ir derina jų mačą, kuris turėtų įvykti pirmųjų „Flash“ klubo naujojo sezono rungtynių didžiosios pertraukos metu.

Priminsime, kad M. Jordano, suklaidinusio B. Russelą, metimas legendiniame 1998 metų NBA superfinale atnešė ne tik dramatišką pergalę 87:86 „Bulls“ ekipai, bet ir triumfą serijoje iki keturių pergalių 4:2 bei šeštąjį NBA čempionų titulą.

Kai kurie „Jazz“ fanai iki šiol mano, kad tada M. Jordanui turėjo būti užfiksuota pražanga puolime, nes jis neva atsistūmė savo varžovą prieš metimą, bet, nepaisant visko, šis epizodas yra laikomas geriausiu per visą NBA lygos istoriją.

Siūlome prisiminti tą įspūdingą epizodą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų