REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miestas, kuriame nusikaltėliai nesibodi pasikėsinti į prokurorų gyvybę, kur siunčiamos specialiosiso policijos pajėgos tvarkai palaikyti ir kur kiekvienos rimtos kiemo „chebros“ prestižo reikalas yra suburti gaują. Vyšniukai, tulpiniai, čiapiniai ir lazeriai... Taip, tai – Panevėžys.

REKLAMA
REKLAMA

Dar viena šio miesto ypatybė ta, kad jo gyventojams lipdoma specifinė pravardė. Nežinantiems, kaip atskirti panevėžiečius nuo kitų Lietuvos gyventojų, išduosime nedidelį triuką. Įėję į klubą šūktelėkite „Ei, čeburėke!!“. Visi atsisukę bus panevėžiečiai.

REKLAMA

Nepaisant tokios atšiaurios aplinkos, iš šio miesto yra kilęs ne vienas žinomas Lietuvos didžėjus. „Havana Social Club“ pradeda naują renginių ciklą, kodiniu pavadinimu „Čikaga prie Nevėžio“. Vakarėlių metu nekalens automatai, niekas nesimosuos peiliais ir nevyks „razborkės“. Vakarėlių metu klubo svečius linksmins atlikėjai, kilę iš Panevėžio.

Šį penktadienį, 22 val., vakarėlyje gros tikrai spalvinga kompanija, kuri įrodys, kad savo gimtajame mieste išmoko naudotis ne tik kastetais, bet ir muzikos aparatūra.

REKLAMA
REKLAMA

Manfredas yra vienas iš „Metal On Metal“ vyrukų, kurį neabejotinai pažįsta dauguma klubų lankytojų. Didžėjus, radijo laidų vedėjas ir MTV muzikos redaktorius savo ritmais, tarytum stebuklinga lazdele, išjudinantis net ir kiečiausią kelmą. Kai jis stoja prie pulto – trypia, šoka visi.

Didžėjų duetas „The Sneekers“ (Evaldas ir Karolis) prie pulto stovi jau seniai (jie savo senesnių sceninių vardų neišduoda – nenori, kad jie sietųsi su naujo projektu), tačiau bendras projektas gimė tik šių metų pradžioje. „The Sneekers“ duetas yra paruošęs gerą tuziną naujų kūrinių ir juos sujungęs į įspūdingą dj set‘ą, kurį galės išgirsti ir įvertinti vakarėlio svečiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Andrius Rio - visoje šalyje gerai žinomas house muzikos atlikėjas. Labiausiai jis išgarsėjo prieš kelis metus, kuomet kartu su Bogdan Taran sumiksavo kompiliaciją „Glam Gallery”, kuri buvo išleista net 130 tūkstančių kopijų tiražu. Andrius Rio scena dalinosi su vienu iš garsiausių pasaulio didžėjų - Dj Tiesto.    

Lynk & Mark West (Groovy Faction) vyrukai yra paruošę keletą naujų kūrinių, kuriuos sugros gyvai, ir kartu su Dj Plato drebins klubo sienas house muzikos ritmais.

Bilietai iki 23 val. - 10 Lt, po 23 val. - 15 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų