REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2009 m. rugsėjo 24 d. bus neįprasta - Black Eyed Peas, Estelle, Kasabian ir kiti žymūs muzikos atlikėjai kartu su „Guinness” alaus gamintojais ir tūkstančiais šio alaus gerbėjų visame pasaulyje kels bokalus už Arthurą Guinnessą, žmogų, sukūrusį “juoduoju perlu” vadinamą alų.    

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais žymimos 250 - oios metinės dienos, kurią jis pasirašė legendine tapusios “St. James’s Gate” alaus daryklos nuomos sutartį 9000 metų.  

REKLAMA

Šia proga šventinės nuotaikos banga nusiris per visą pasaulį. Rugsėjo 24 d. Dubliną sudrebins įspūdingas koncertas ir taip pat gausybė renginių vyks Niujorke, Lagose, Jaundėje ir Kuala Lumpure. Šventė neplenks ir Vilniaus!  

Arthuro dieną Airijos sostinėje Dubline, „Guinness” alaus gimtuosiuose namuose, gyvos muzikos koncerto metu gros įvairios grupės iš JK - The Undertones, Soul II Soul, The Enemy, Mystery Jets, Reverend & the Makers, The Wombats, D'Banj, taip pat DJ David Holmes, Mongrel, Noah & the Whale and Johnny Flynn ir kiti muzikos atlikėjai. Gyvos muzikos garsai liesis ne tik garsiojoje “Guinness storehouse” alaus darykloje, bet ir baruose bei aludėse visame mieste.  

REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje į šventišką vakarėlį kvies baras „The Dubliner” – jo skliautuose šią dieną skambės visame pasauyje žinoma airių muzika - grupė U2, Van Morrison, The Pogues ir, žinoma, The Dubliners. Šventinį vakarą pradės Airijos ambasados laikinasis reikalų patikėtinis ponas Donal O’Connell. Laikrodžiams išmušus lygiai 19:49 val. (Dublino laiku - 17:49 val.) ponas Donalas pakels taurę ir tars sveikinimo žodį skirtą Arthurui Guinnessui. Jo sveikinimas įsilies į chorą tūkstančių kitų sveikinimų Arthurui, aidinčių pasaulyje tuo pačiu metu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paulas Cornellis, „Guinness” alaus rinkodaros vadovas Lietuvoje dalijosi džiaugsmu: „Tai, kad sulaukėme 250 –ųjų „Guinness” alaus daryklos metinių mums, jo gamintojams, reiškia ypač daug. Dirbdami su nepalenkiamu įkarščiu ir visišku atsidavimu , “juodojo perlo” gamintojai gali didžiuotis žinodami, kad kas dieną pasaulyje yra pakeliama dešimt milijonų „Guinness” alaus bokalų. Visus šio alaus gerbėjus kviečiame kartu švęsti pasaulinio mąsto šventę ir pasveikinti Artthurą, su nuotaikingu lūkesčiu žvelgiant į ateinančius du šimtai penkiasdešimt metų.”

Būkite bare The Dubliner ketvirtadienį, rugsėjo 24 d. 19:49 val. (Dublino laiku - 17:49 val.) pakelti jubiliejinio Guinness alaus bokalo!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų