REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Slapto filmavimo metu medžiotos „barakudos“

„Turtingas, 62-ejų metų vedęs verslininkas ieško jaunos ir gražios draugės“.

Tokį skelbimą pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ kūrybinė grupė patalpino keliose interneto svetainėse, norėdama patikrinti, ar lengvai jaunos moterys savo jaunystę iškeičia į pinigus. Ilgai laukti neteko. Vos po kelių dienų įvyko pirmasis susitikimas.

REKLAMA
REKLAMA

Verslininku apsimetęs aktorius susitiko su 27-erių gražuole, ieškančia turtingo vyro. Jau pirmosios slapta filmuojamo „barakudos“ pasimatymo su tariamu milijonieriumi minutės šokiravo laidos kūrėjus. Į susitikimą moteris atėjo su vaiku, prie kurio atvirai aptarinėjo būsimus santykius. Susitikimo metu moteris ėjo „tiesiai prie reikalo“. Jai buvo nusispjauti, kad tariamas milijonierius turi šeimą ir vaikų. Ji nuolat pataikavo, žadėjo ištikimybę ir vieną po kito žėrė komplimentus apie „turtuolio“ išvaizdą, jautėsi rami ir užtikrinta. Buvo akivaizdu - tokios derybos jai – ne pirmos.

REKLAMA

Kaip įvykiai klostėsi po pasimatymo? „Barakuda“ nekantravo susitikti dar kartą, tad vieną po kitos rašė ne tik SMS žinutes, bet ir elektroninius laiškus. Sulaukusi atsakymo, jog yra per sena, jaunoji medžiotoja tiesiog pašėlo. Gražuolė teisino save, siūlėsi būti „tiesiog“ drauge, o vėliau, netgi kreipėsi su prašymų supažindinti su „milijonieriaus“ draugais verslininkais, ieškančiais gražios ir jaunos draugės.

Atviri ir aštrūs pokalbiai apie šiuolaikines „barakudas“ ir jų medžiojimo schemas, bei dar daugiau precedento neturinčių akimirkų iš atlikto tyrimo išvysite jau šį ketvirtadienį, 19.40 pokalbių šou „Valanda su Rūta“, per LNK. Laidoje dalyvauja Žilvinas Grigaitis, Živilė Vaškytė, Nijolė Statkutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų