REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Palangoje magiška kelionė su iliuzionistu Mantu Wizard

Rugsėjo 25 d. 20 val. kultūros centre „Ramybė“ (Vytauto g. 35, Palanga) tarptautinių konkursų laureatas iliuzionistas Mantas Wizard pristatys programą „Stebuklingos istorijos“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai dinamiškas daugelio skirtingų numerių pasirodymas, kuriuos Mantas paruošė keliaudamas po įvairias pasaulio šalis. „Stebuklingos istorijos“ - tai magiška kelionė kupina siurprizų, rankų miklumo triukų, iliuzijų ir geros nuotaikos.

REKLAMA

Mantas Wizard kartu su baleto šokėja Karolina pristato naują – modernų iliuzijos meno veidą. Originaliame Manto repertuare susijungia siurrealizmas, mitologija, filosofija ir neįtikėtini magijos triukai, pateikiami unikalia teatrine išraiška. Manto pasirodymas – tai alegorinė kelionė per žmogaus pasąmonę, per iliuzijų, vaizdinių ir simbolių pasaulį, kuriame slepiasi didžiausios žmogaus svajonės ir baimės...

Mantas Wizard – jaunas ir talentingas iliuzionistas, pirmąjį savo šou surengęs 1998 metais. Savo programa Mantas stebino žiūrovus Austrijoje, Anglijoje, Čekijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Švedijoje, Latvijoje ir be abejo Lietuvoje. Jis yra dalyvavęs daugelyje televizijos laidų, davęs keliasdešimt interviu spaudai. Mantas Wizard yra atstovavęs Lietuvai įvairiuose tarptautiniuose iliuzionistų kongresuose.

REKLAMA
REKLAMA

Originalios idėjos ir efektingai atliekami triukai padėjo Mantui ne viename tarptautiniame konkurse tapti laureatu ir garsinti Lietuvos vardą iliuzijos meno srityje. Savo kūrybinėmis idėjomis ir talentu Mantas pelnė ne tik įvairių šalių žiūrovų, bet ir šios srities žinovų pripažinimą.

Dėl kūrybinių idėjų jis konsultuojasi su geriausiais šios srities meistrais pasaulyje. 2006m kovo mėnesį Mantas Wizard Prahoje vykusiame tarptautiniame iliuzionistų konkurse laimėjo didįjį prizą (Grand Prix Magic Cup Prague). Tais pačiais metais jis užėmė trečiąją  vietą 27-ajame iliuzionistų kongrese Lenkijoje, taip pat  tapo laureatu tarptautiniame konkurse Marvin‘s Cup Nymburke.

Mantas nuosekliai kaupia žinias apie iliuzijos meną, o savo veikloje bando pateikti kitokį, originalų, požiūrį į iliuzijos meną, siedamas jį su įvairiais kitais menais ir tokiu būdu žiūrovui pateikdamas įdomesnį ir prasmingesnį reginį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų