REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos miestuose šurmuliuos „Sodininkų mugės“

Lietuvos miestų gyventojai ir svečiai kviečiami į kiekvieną rudenį rengiamą „Sodininkų mugę".

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 26-27 dienomis mugė vyks prekybos ir laisvalaikio centre „Mega" Kaune ir prekybos centre „Banginis" Klaipėdoje. Spalio 10-11 dienomis sodininkų renginys šurmuliuos prekybos centre „Banginis" Vilniuje bei Kaune, Draugystės gatvėje įsikūrusiuose „Senukuose".

REKLAMA

Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ automobilių stovėjimo aikštelėje rudens mugė rengiama jau ketvirtus metus. Kituose miestuose ši mugė taip pat tapo ne tik prekeivių, bet ir lankytojų laukiamu tradiciniu renginiu. Kasmet jame dalyvauja vis daugiau prekiautojų iš visos Lietuvos.

„Šiais metais Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje planuojame sulaukti po pora šimtų prekeivių ir gausaus pirkėjų būrio“, - sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Baltic RED“ rinkodaros vadovės, kasmet vykstančiose „Sodininkų mugėse“ buriasi jose besilankančių žmonių bendruomenė. „Kiekvienais metais sulaukiame nuolatinių ištikimų lankytojų. Jie sugrįžta pasidžiaugti ankstesniais metais įsigyta produkcija, užsuka pasitarti ar pasiteirauti sodininkų patarimų,“ – kalbėjo R.Vyšniauskienė.

Šiemet mugėje bus galima rasti ne tik tradicinių prekių, bet ir ekologiškų produktų. Mugėje pirkėjai galės įsigyti įvairių rudens sodo ir daržo gėrybių, vaisių, daržovių, pieno ir mėsos produktų, naminių duonos gaminių, medaus. Kaip ir kasmet gausiausia prekyba vyksta sodinukais, sėklomis bei gėlėmis. Taip pat bus galima įsigyti namudininkų darbų ir amatininkų dirbinių iš medžio, geležies bei šiaudų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų