REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Henytė Bulgarijoje norėjo džiaugtis žmona ir balandžiais

Trečiadienį LNK „Abipus sienos“  pradeda trijų laidų ciklą apie vieną žinomiausių  visų laikų Lietuvos nusikaltėlių – Henriką  Daktarą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad dingęs iš Lietuvos Henrikas Daktaras aplankys ne vieną kraštą. Jo maršrutus akylai tyrinės Anglijos ir Ispanijos policijos. Tačiau pastangos imtis konkretesnių veiksmų eis perniek, vos nustačius bėglio buvimo vietą. Apsistojęs Bulgarijoje Kauno mafijos "įžymybė" ims vis dažniau aplinkiniams kalbėti, kad šičia norėtų pasilikti ilgėliau, džiaugtis mylima žmona, vaikais ir balandžiais. Kaip tuomet, kai dar buvo Lietuvoje, tarp savų.

REKLAMA

Saulėtame Juodosios jūros paplūdimyje matydami barzdotą išsirengusią žmogystą, ant galvos užsimaukšlinusią  kepuraitę su užrašu "Bulgarija", pareigūnai ne iš karto galėjo patikėti, kad tai - tas pats jau pusmetį ieškomas Henrikas Daktaras iš Lietuvos. Jo susitikimai smėlio krante trukdavo ne vieną valandą. Operatyvinės tarnybos fiksavo, kaip Henytė traukia į nuošalioje vietoje esančią kavinę, užsisakinėja taip mėgstamus avienos kepsnius ir alų, kaip jis aktyviai su nepažįstamaisiais kažką aptarinėja.

REKLAMA
REKLAMA

"Mes nujautėm, jog kažkas ne taip. Dėl to, kad jis iš savo kambario išeidavo retai. Nekalbėjo telefonu", - "Abipus sienos" žurnalistui Virginijui Gaiveniui, apsilankiusiam Bulgarijoje, aiškino namo šeimininko sūnus Antonas.

Dviejų LNK laidų kūrybinės grupės visą savaitę filmavo Bulgarijoje, kurioje rugsėjo pradžioje buvo sulaikytas nusikalstamo pasaulio autoritetas Henrikas Daktaras. Jiems pavyko nufilmuoti vietas, kuriose pastaruoju metu slapstėsi garsusis bėglys. Iš viso abi filmavimo grupės parsivežė 13 valandų unikalios  vaizdo medžiagos.

Kur ir kaip žymusis bėglys slėpėsi, ką veikė ir planavo? Pagaliau kaip policijos pareigūnai H.Daktarą susekė? Apie tai - jau šį trečiadienį 20.10 pirmajame "Abipus sienos" žurnalistų tyrime iš Bulgarijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų