REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Panevėžiečiams atsirado galimybė su gyvenamosios vietos deklaravimu susijusius klausimus spręsti paprasčiau.

REKLAMA
REKLAMA


Šią savaitę Panevėžio miesto savivaldybės interneto svetainėje prie atmintinių, susijusių su gyvenamosios vietos deklaravimu, atsirado eilutė „Pažymų apie deklaruotą gyvenamąją vietą ir asmens įtraukimą į gyvenamosios vietos neturinčių apskaitą užsakymas elektroniniu būdu“.

REKLAMA


Tai leis gyventojams neišeinant iš namų ir negaištant laiko eilėje užsisakyti reikiamą dokumentą.

Pasak Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos Janinos Gaidžiūnaitės, interneto svetainėje patalpinti elektroniniu būdu siunčiamas pažymas sumanyta siekiant, kad panevėžiečiams būtų patogiau. Galimybė elektroniniu būdu užsisakyti ir taip pat išsiųsti užpildytą prašymą gyventojams bus didelis palengvinimas, padėsiantis sutaupyti laiko ir sumažinti eiles Gyventojų priimamajame.



Atsisiuntus reikiamą prašymo formą, ją užpildžius ir išsiuntus nurodytu elektroniniu paštu, prašymą gauna gyvenamosios vietos deklaravimo specialistas. Jis patikrina pateiktus duomenis Gyvenamosios vietos deklaravimo informacinėje sistemoje ir išsiunčia  pranešimą apie prašymo priėmimą. Parengtos pažymos išduodamos per tris darbo dienas nuo prašymo pateikimo dienos. Jas galima atsiimti atvykus į Savivaldybės priimamąjį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų