REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nijolei Pareigytei rengtis trukdo kūno formos

Rytoj laidoje „Rožių kerai“ vyks itin karšta diskusija apie aprangą ir stilių. Moterys viena kitai žarstys komplimentus ir negailės pastabų.

REKLAMA
REKLAMA

„Neketinu atsiprašinėti. Sakau paprastai – kai kurios merginos neturi jokio stiliaus. Gal jos jo tiesiog nenori turėti. Man Eglės stilius nepriimtinas. Vika, man atrodo, neturi jokio stiliaus. Rūta neišsiskiria iš minios. Pareigytė, kai nori, „išlaužia“ visai neblogą stiliuką, bet šitos garbanėlės pastaruoju metu man irgi nesuprantamos“, – negailestingai savo koleges kritikuos Agnė Jagelavičiūtė, pakviesta TV3 laidos vedėjo Leo antradienio vakarą pristatyti savo dalyvių įvertinimą.

REKLAMA

Nuo Agnės kandžių replikų „Rožių kerų“ dalyvių  nespės apginti nei vyrų komisija, nei laidos svečiai – stilistų amatą kremtantys Kęstutis Rimdžius ir Mantas Petruškevičius. Nijolė Pareigytė savo įvaizdžio pasirinkimą skubės pateisinti pati.

„Aš nesu stilinga. Galbūt kūno formos neleidžia man rengtis taip, kaip norėčiau. Lieknoms merginoms visada lengviau“, – sakys Nijolė ir po savo žodžių iškart sulauks studijoje susirinkusių dalyvių ir svečių nusistebėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Rolandui Skaisgiriui beklausant vienos per kitą savo nuomonę reiškiančių „Rožių kerų“ dalyvių truks kantrybė.

„Baikit demagogiją, merginos. Visų pirma tai jūs rengiatės dėl savęs, ne dėl mūsų. Vien tik, kad galėtumėt viena kitą peršokt ir ką nors įrodyt“, – pareikš jis.

Jam skubės paprieštarauti Eglė Mickevičienė, kuri ne kartą laidoje bus traukiama per dantį dėl stiliaus originalumo.

„Mes rengiamės sau? Nieko panašaus! Sau mes rengtumėmės chalatu. Jeigu aš būčiau buhalterė, tai tikrai taip neatrodyčiau“, – pasisakys Eglė.

Karštos „Rožių kerų“ diskusijos – antradienį, rugsėjo 22 dieną, 20.30 val. per TV3.



Nijolė Pareigytė, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų