REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos centre, įsikūrusiame prie Lietuvos ambasados Lenkijoje, pirmadienį atidaryta paroda "Naujai atrasta senoji Ariana", kurioje eksponuojamos nuotraukos iš 2007-2008 metų Lietuvos archeologinių ekspedicijų Goro provincijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukose - archeologijos objektai, provincijos gamta, architektūra, žmonės, kultūrinis palikimas, XII a. pabaigoje statytas minaretas, globojamas Jungtinių Tautų švietimo, mokslo ir kultūros organizacijos (UNESCO).

REKLAMA

Ši paroda yra sudėtinė ilgalaikės Vystomojo bendradarbiavimo ir paramos demokratijai programos "Archeologinė ir paveldosauginė misija Afganistane, Goro provincijoje 2007-2010 metais" dalis. Paroda jau demonstruota Paryžiuje, Vilniuje, Lietuvos regionuose. Parodą atidarė užsienio reikalų viceministras Evaldas Ignatavičius, rugsėjo 21-22 dienomis Varšuvoje dalyvaujantis dvišalėse konsultacijose su Lenkija Rytų partnerystės ir vystomojo bendradarbiavimo klausimais.

Antradienį susitikime su Lenkijos užsienio reikalų ministerijos sekretoriumi Andžejumi Kremeriu (Andrzej Kremer) ketinama aptarti abiejų šalių bendradarbiavimo galimybes rengiant ir įgyvendinant Rytų partnerystės programos projektus ir plėtojant ES ryšius su šalimis partnerėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų