REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prekybos ir pramogų sostinė "Kauno Akropolis" sekmadienį pasirašė rėmimo sutartį su Kauno "Žalgirio" krepšinio klubu, skelbiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Sutartį savo parašais patvirtino "Kauno Akropolio" valdytojos įmonės "Resolution Property Management" generalinis direktorius Baltijos šalyse Sigitas Jautakis ir "Žalgirio" generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

REKLAMA

"Jau nuo Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikų Žalgiris - tai lietuvių pergalių simbolis. Net sovietų laikais legendinės "Žalgirio" ir Maskvos CSKA kovos buvo daugiau nei krepšinio rungtynės, pažadinusios tautinę savimonę visoje Lietuvoje. "Žalgirio" krepšinio klubas - visų lietuvių pasididžiavimas. Per kelerius metus prekybos ir pramogų sostinė "Kauno Akropolis" tapo populiariausia kauniečių laisvalaikio praleidimo vieta. Šalia jos statoma naujoji Kauno krepšinio arena, kur 2011 metais vyks Europos krepšinio čempionatas, todėl džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su "Žalgiriu", kelti krepšinio populiarumą ir prisidėti prie naujų pergalių", - sakė S. Jautakis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, "Kauno Akropolis" įgyvendina naują programą "Akropolis Kaunui". Sprendimas remti Kauno "Žalgirį" - viena iš programos dalių.

"Džiaugiamės, kad mūsų rėmėju tapo viena didžiausių Lietuvos nekilnojamo turto valdymo įmonių "Resolution Property Management" ir vienas iš gražiausių Europos prekybos ir pramogų centrų "Kauno Akropolis". Tai skatina siekti naujų pergalių ir aukštumų. Po sudėtingo praėjusio sezono "Žalgiris" grįžta su nauja jėga, nauja klubo politika ir strategija. Šiandien kartu mes rašome naujus šlovingos "Žalgirio" istorijos puslapius", - kalbėjo "Žalgirio" generalinis direktorius P. Motiejūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Žalgirio" vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas pabrėžė, kad "Kauno Akropolio" sprendimas tapti Kauno klubo rėmėju jo nenustebino.

"Iš tikrųjų "Kauno Akropolis" ir jo valdytojai didelį dėmesį skiria sporto populiarinimui. Žinau, kad Kauno prekybos ir pramogų sostinėje veikia ledo arena, kur treniruojasi ledo ritulininkai ir dailiojo čiuožimo atstovai. Tai tikrai sveikintina. Džiugu, kad nuo šiol "Kauno Akropolis" bus mūsų komandos narys", - teigė G. Krapikas.

Iškart po sutarties pasirašymo "Kauno Akropolyje" apsilankė visa "Žalgirio" komanda. Prekybos ir pramogų centro lankytojai bei žalgiriečių gerbėjai galėjo išvysti naujojo sezono ekipos pristatymą, sudalyvauti nuotaikinguose konkursuose. Susirinkusiems komandos kapitonas Dainius Šalenga teigė, kad "Kauno Akropolis" - mėgstamiausia žalgiriečių poilsio vieta: "Akropolis", kaip ir "Žalgiris" - neatsiejama Kauno dalis".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų