REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tai, ką per savaitę nufilmavome Bulgarijoje, leido pajusti bėglio alsavimą“, - sakė šiandien iš Varnos parskridę LNK laidų „Abipus sienos“ ir „Kakadu“ autoriai Virginijus Gaivenis ir Saulius Bartkus.

REKLAMA
REKLAMA

Dviejų LNK laidų kūrybinės grupės visą savaitę filmavo Bulgarijoje, kurioje rugsėjo pradžioje buvo sulaikytas nusikalstamo pasaulio autoritetas Henrikas Daktaras. Jiems pavyko nufilmuoti vietas, kuriose pastaruoju metu slapstėsi garsusis bėglys. Iš viso abi filmavimo grupės parsivežė 13 valandų unikalios  vaizdo medžiagos.

REKLAMA

„Mes pirmieji iš TV žurnalistų patekome į namą, kuriame gyveno Daktaras. Tiesa, šeimininkas iki šiol negali patikėti, kad Kosta – nusikaltėlis, o malonioji ponia, prisistačiusi Rita – apsimelavusi nusikaltėlio žmona, slapstanti savo vyrą, kaltinamą ne viena žmogžudyste. Šeimininkas su ašaromis prisiminė savo svečią Kostą, su kuriuo siejo savo ateities planus, mat Daktaras ketino pirkti žemės, statyti namus“, - pasakojo „Abipus sienos“ prodiuseris Virginijus Gaivenis.

REKLAMA
REKLAMA

„Mus domino daugelis klausimų, į kuriuos Bulgarijoje radome atsakymus: kodėl Daktaras slapstytis pasirinko šią ES šalį, kas tie žmonės, kurie padėjo jam slapstytis, kodėl jis atsivertė į stačiatikių tikėjimą, kaip vyksta teismo procesas, kuriame dalyvauja brangiausias Varnos advokatas“, - pasakojo „Kakadu“ prodiuseris Saulius Bartkus.

Tiesa, Lietuvos žurnalistai iš LNK gerokai sujaukė Ramutės Daktarienės spaudos konferenciją, kurią ji vakar surengė Varnoje, bandydama savo vyrą vadinti smulkiu verslininku, kurio byla – politizuota. Medžiagą iš spaudos konferencijos pirmieji pamatys LNK žinių žiūrovai.

Kitą savaitę „Kakadu“ ir „Abipus sienos“ pradės rodyti siužetus, kuriuose Lietuva išgirs tikrą bėglio Henriko Daktaro istoriją. „Abipus sienos“ ketina parengti net trijų laidų ciklą apie vieną žiauriausių ir vieną žinomiausių visų laikų Lietuvos nusikaltėlį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų