REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rasa Martens: „Sužinojus apie ligą pinigai netenka prasmės“

Šį vakarą „Auksinės blykstės“ studijoje turtingi vyrai ir moterys atviraus, ką jiems reiškia krizė, palietė ji juos ar gerai apkandžiojo.

REKLAMA
REKLAMA

Išgirdusi, kad Vladimiras Romanovas dabar per parą miega keturias penkias valandas, o kažkada miegojo ir tik po dvi, „Auksinėje blykstėje“ viešėjusi verslininkė Rasa Martens prisipažino, kad pati kažkada irgi taip savęs netausojo dirbdama. Kol vieną dieną jai gydytojai išrėžė baisią diagnozę - melanoma. Moteris buvo priversta stabtelėti ir susimąstyti.

REKLAMA

Paklausta, ar piniguose laimė, moteris atvirai pasakė, kad visiems pinigai yra svarbūs ir jie leidžia kurti tai, kas suteikia laimės, bet kai susiduri su baisia liga, jie netenka prasmės, nebent tik tiek, kad palengvina gydymą. Sunkiausiu gyvenimo momentu, kai svarstė, kiek dar liko jai, jaunai moteriai, gyventi, šalia jos buvęs vyras griežtai pasakė, kad teks parduoti bent dalį verslo, jei žmona nemoka savęs saugoti ir negailėdama sveikatos daug dirba.

REKLAMA
REKLAMA

Su ašaromis akyse prisimindama šį gyvenimo periodą, „Auksinės blykstės“ vedėjų paklausta, kaip jautėsi, kai tekėjo už gerokai vyresnio ir labai turtingo vyro, o visi plakė liežuviais, kad mergina vaikosi pinigų, Rasa net pralinksmėjo. Nors buvo įtarinėjama, kad teka iš išskaičiavimo, verslininkė teigė kad prieš sutikdama būsimąjį vyrą draugavo ir su daug turtingesniu vyru, bet išsirinko tą, su kuriuo gerai jautėsi ir norėjo nugyventi visą gyvenimą.

Apie pinigus ir laimę  „Auksinė blykstė“ –  jau šį vakarą, 19 valandą, per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų