REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Bitė“ pranešė apie Lietuvą pasiekusį naują „Blackberry“ telefono modelį „BlackBerry Curve 8520“, papildžiusį populiariausią šių telefonų eriją „Curve“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir visi kiti „BlackBerry“ sprendimai, naujasis „BlackBerry Curve 8520“ turi saugią belaidę prieigą prie elektroninio pašto ir kitų taikomųjų programų, juo galima siųsti ir gauti pranešimus (SMS tekstinius pranešimus, MMS pranešimus) ir momentines pokalbių programų žinutes (pvz. Google Talk, Yahoo Messanger), naršyti internete, tvarkyti savo asmeninį ar darbo kalendorių bei turėti prieigą prie populiarių socialinių tinklų – pvz., „Facebook“ ir „MySpace“, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA



„BlackBerry Curve 8520“

 


Pasak „Bitės“ atstovų, naujasis telefonas pasižymi ir gausiomis garso bei vaizdo galimybėmis, prieiga prie muzikos, žaidimų ir kitų mobiliųjų pramogų. „BlackBerry Curve 8520“ turi naujovišką lietimui jautrų telefono valdiklį, analogišką naudojamiems nešiojamuosiuose kompiuteriuose.

„BlackBerry Curve 8520“ turi 256 MB atminties, jame yra įdiegtas „Wi-Fi“ bevielis ryšys, pilna QWERTY tipo klaviatūra. Jis suderinamas su įvairiais el. pašto sprendimais, įskaitant ir populiariausius „Gmail“, „Yahoo!“, „One.lt“ ar „Inbox.lt. Naujajame telefone yra įdiegtas 512 MHz procesorius, 2 MP skaitmeninė fotokamera su vaizdo įrašymo galimybe.

„BlackBerry Curve 8520“ – jau trečiasis  per pastaruosius metus „Bitės“ Lietuvos rinkai pristatytas „Blackberry“, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų