REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Hewlett-Packard“ pateikė interneto naršymui skirtą nešiojamąjį kompiuterį su sensorinio valdymo elementus turinčiu ekranu „DreamScreen“, pranešė „VentureBeat.com“.

REKLAMA
REKLAMA

Naujovė vadinama planšetinio kompiuterio ir skaitmeninių rėmelių, kurių ekranuose rodomos nuotraukos, hibridu.

REKLAMA


HP nuotr.

HP gamins 2 „DreamScreen“ modelius – su 10,2 ir 13,3 colių įstrižainės ekranais. Mažesnysis, pavadintas „DreamScreen 100“, JAV kainuos 249, o didesnysis („DreamScreen 130“) – 299 dolerius.

„DreamScreen“ ekranai nėra visiškai sensoriniai ir nepalaiko multisensorinės įvesties. Abiejų modelių ekrano šonuose yra tik sensorinio valdymo priemonės.

Abiejuose modeliuose yra po 2 GB vidinės atminties, USB jungtys, „Flash“ atminties kortelių lizdai bei „Wi-Fi“ (802.11 b/g) bevielio ryšio moduliai.

REKLAMA
REKLAMA

Deja, „DreamScreen“ nenaudojama „Windows“ ar „Linux“ operacinė sistema, todėl šių įrenginių funkcionalumas apsiriboja nuotraukų ir filmukų peržiūra, internetinės radijo stoties „Pandora“ transliacijomis, „Facebook“ , orų bei kelių kitų svetainių naršymu. Sprendžiant iš šio vaizdo siužeto, visavertis interneto naršymas smarkiai apribotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų