REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Frakcija "Viena Lietuva" kategoriškai atsiriboja nuo kaltinimų postų siekimu ir pareiškia, kad šiuo metu nei su valdančiosios koalicijos, nei su opozicinėmis frakcijomis apie jokius postus nekalba, nesitaria ir nesitars. Tai ketvirtadienį žurnalistams pareiškė šios frakcijos seniūnas Laimontas Dinius.

REKLAMA
REKLAMA

"Visas šias spekuliacijas vertiname kaip konjunktūrinių partijų bei jų satelitų bandymus žūtbūt suskaldyti mūsų frakciją, tam pasitelkiant bet kokias, tarp jų ir žeminančias bei šmeižikiškas priemones. Kaltinimus vien tik postų siekimu pirmiausia žarsto tie, kurie bet kokiomis priemonėmis stengiasi išsaugoti egzistuojantį status quo ir patys siekia išsaugoti jau turimus postus arba tikisi gauti naujų", - pareiškė frakcija "Viena Lietuva".

REKLAMA

Likdama nepriklausoma frakcija, "Viena Lietuva" kviečia tiek valdančiosios koalicijos, tiek opozicijos frakcijas pirmiausia tartis ir diskutuoti aktualiausiais Lietuvai ir jos žmonėms klausimais.

L. Diniaus vadovaujama frakcija ragina Ministrą Pirmininką, Vyriausybę ir valdančiąją koaliciją, kad ir kokia ji būtų, atsisakyti beatodairiškos mokesčių didinimo politikos, pataikavimo bankų ir siauriems protekcionistiniams interesams.

REKLAMA
REKLAMA

"Viena Lietuva" kviečia pasiskolinamus pinigus skirti ne tik biudžeto deficitui mažinti, bet ir ilgalaikiams investiciniams projektams, kurie pirmiausia mažintų nedarbą ir skatintų ekonomiką.

Frakcija taip pat ragina realiai taupyti, pereinant nuo deklaracijų ir "Saulėlydžio" komisijos darbo imitavimo prie konkrečių veiksmų, mažinant biurokratiją, nes mažinti valdymo kaštus per sunkmetį yra būtina. Ji kviečia atsisakyti bandymų lopyti biudžeto skyles senukų, mamų ir kitų pažeidžiamiausių žmonių sąskaita.

"Viena Lietuva" kviečia duoti kelią iniciatyviems žmonėms ir verslui, - ne tuščiažodžiauti apie paramą, o kurti realias, palankias sąlygas, palankią mokestinę aplinką verslui ir pridėtinę vertę Lietuvai kuriantiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

L. Diniaus frakcija ragina Ministrą Pirmininką, Vyriausybę ir valdančiąją koaliciją, kad ir kokia ji bebūtų, sunkmečiu ne pataikauti Europos Sąjungos biurokratams, o pirmiausia paisyti Lietuvos žmonių interesų.

Frakcija kviečia Energetikos ministeriją, Ministrą Pirmininką ir Vyriausybę liautis imituoti svarstymus LEO klausimais ir ryžtingai siekti atominės elektrinės darbo pratęsimo.

"Frakcija "Viena Lietuva" visada buvo ir bus atvira politikų, specialistų - visų Lietuvos žmonių pasiūlymams. Svarstysime argumentuotas nuomones ir į jas visada atsižvelgsime, nebijodami pripažinti ir padarytų klaidų. Bet mūsų frakcija atmeta reikalavimus paisyti konjunktūrinių partijų interesų, atmeta politines intrigas dėl trumpalaikių bei savanaudiškų tikslų", - pareiškė L. Dinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų