REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Eika“ tęsia prestižinio gyvenamojo namo „Parko rezidencija“ gatvėje statybas ir naujakurių tikisi sulaukti jau sausio pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

Pradėti baigiamuosius projekto darbus įmonių grupę paskatino birželio mėnesį suteiktas SEB banko finansavimas.

REKLAMA

„Parodytas banko pasitikėjimas – reikšmingas įvertinimas įmonei, ypač tokiu nekilnojamojo turto rinkai sudėtingu laikotarpiu. Šiandien jau galime sakyti, kad lūkesčiai pasiteisino – statybos darbai juda į pabaigą, klientai aktyviai domisi projektu ir rezervuoja apartamentus“, - sako įmonių grupės „Eika“ Plėtros direktorius Domas Dargis.

Susidomėjimas patraukliose vietose esančiais būstais net ir sunkmečiu išlieka didelis. Anot specialistų, prestižinių būstų pirkėjai niekur nedingo – šiuo metu jie tiesiog atidžiau renkasi. „Esame įsitikinę, kad aukštos kokybės, ilgaamžių būstų pirkėjų atsiras visuomet“, - teigia D. Dargis.

REKLAMA
REKLAMA

Statant „Parko rezidenciją“, visų pirma, ir buvo atsižvelgta į visapusišką komfortą ir namo ilgaamžiškumą. Todėl namo statybai panaudotos tik aukščiausios kokybės, ekologiškos medžiagos, tikros suomiškos plytos, pastate veikia šiuolaikinės šildymo ir vėdinimo sistemos, įrengta ypatinga garso izoliacija ramybę vertinantiems gyventojams.

Išskirtinė ne tik „Parko rezidencijos“ kokybė, bet ir vieta. Modernus gyvenamasis namas statomas prestižinėje Vilniaus vietoje – Donelaičio gatvėje, šalia Vingio parko.

„Bene svarbiausia naujakuriams – strategiškai patogi vieta bei rami, saugi ir komfortiška aplinka. Užtikriname, kad „Parko rezidencija“ šiuos reikalavimus išpildo su kaupu. Jaukioje parko ir ambasadų kaimynystėje įsikūrę gyventojai, palikę automobilį saugioje požeminėje aikštelėje, galės pėsčiomis ar dviračiu apkeliauti šalia esantį Vingio parką arba vos per dešimt minučių nužingsniuoti į Senamiestį. Be to, visai čia pat – prekybos centras, sporto klubas, kino teatras – viskas, ko reikia šiuolaikiškam miestiečiui“, - pabrėžia „Eikos“ atstovas.

Name iš viso suprojektuota 15 įvairaus dydžio apartamentų. Juose pagal individualius interjero projektus gali būti įrengta visa apdaila, o baldus ir aksesuarus pagal išplanavimą ir klientų skonį gali parinkti prabangių baldų salono „Madam W“ dizaineriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų