REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šauniausios damos kovos dažasvydyje

Šį šeštadienį laidos „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ žiūrovai pamatys pirmą damų komandinę užduotį, kuri nė iš tolo nekvepės elegancija.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimt damų, susiskirsčiusios į komandas, išsirinkusios jų pavadinimus, patirs pirmąją tikrą kovą.

REKLAMA

„Šio šeštadienio laida tikrai išsiskirs ekstremalumu. Damos buvo įspėtos, kad jų laukia netikėti projekto posūkiai kiekvieną dieną. Tačiau kad jų laukia ir elegantiškoms moterims nebūdingos užduotys, kai kurioms iš jų bus didelė staigmena. Damų emocijos pirmą kartą pasireikš taip atvirai. Kai kurios iš jų jau planuoja dažasvydį žaisti su šeimomis. Projekto rengėjų tikslas – tokiomis užduotimis grūdinti damas ir padėti joms išlikti damomis net ir karo sąlygomis. Kurios iš Taujėnų dvare gyvenančių moterų išbandymą atlaikė, o kurioms šios kartelės peršokti nepavyko, sužinosite jau šioje laidoje“, – sako „Lietuvos perlų. Šauniausios damos rinkimų“ vedėjas Gediminas Jaunius.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos žiūrovų laukia ir dar vienas kvapą gniaužiantis įvykis. Jei iki šiol manėte, kad jūsų močiutė gali tik kojines megzti, vertėtų pamatyti kaip išsipildo Severijos didžiausia svajonė – šuolis su parašiutu!

Sulaikiusi kvapą visa laidos kūrybinė grupė stebėjosi, kaip šauniai Taujėnų dvaro damos yra pasiruošusios visiems įrodyti, kad jos ne iš kelmo spirtos, o drąsios, kūrybingos ir savo amžiaus nebijančios moterys. Deja, susumavus žiūrovų balsus pačia šauniausia taps tik viena. Jau šį šeštadienį sužinosite pirmuosius balsavimų rezultatus – kuri dama sulaukė daugiausiai žiūrovų palaikymo ir simpatijų, o kuriai vertėtų gerokai pasitempti.  

Pirmieji rezultatai ir ekstremalios dažasvydžio kovos „Lietuvos perlų.  Šauniausios damos rinkimų“ laidoje – šeštadienį, rugsėjo 19 dieną, 17.40 val. per TV3.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų