REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje koncertuos kultinė grupė „Uma2rmaN“

Viena populiariausių modernaus roko grupių „Uma2rmaN“ šiemet surengs vienintelį koncertą Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kultinis rusų roko kolektyvas išskirtinį pasirodymą surengs spalio 30 dieną Vilniuje, „Forum Palace“ klube „Balsas.lt“. Vieninteliame koncerte „Uma2rmaN“ atliks ne tik didžiausius savo hitus, bet ir naujas dainas iš pernai išleisto albumo „Kuda Privodyat Mechty“.

REKLAMA

Bilietus į vienintelį „Uma2rmaN“ koncertą platina BILIETAI LT. Daugiau informacijos svetainėje www.bilietai.lt.

„Uma2rmaN“ yra viena populiariausių roko grupių Rusijoje. Prieš penkerius metus broliai Vladimiras ir Sergejus Kristovskiai įkurė kolektyvą, kurį pasivadino garsios Holivudo aktorės Uma Thurman vardu. Atkreipusi garsios atlikėjos Zemfira dėmesį, „Uma2rmaN“ netrukus tapo vieną originaliausių ir įtakingiausių modernaus roko grupių. 2004 m. išleistas debiutinis grupės albumas „V Gorode N“ buvo žaibišku greičiu išpirktas didesniu nei 500 tūkstančių tiražu.

REKLAMA
REKLAMA

Sėkmė buvo tokia milžiniška, kad tais pačiais metais „Uma2rmaN“ buvo pristatyta prestižiniam „MTV Europe“ muzikos apdovanojimui „Best Russian Group“ nominacijoje. Rusijos „MTV“ kanalas grupę paskelbė geriausia metų debiutante. Šiandien „Uma2rmaN“ gali didžiuotis net tris kartus laimėjusi premijas įtakinguose Rusijos muzikos kanalo „Muz TV“ apdovanojimuose.

Įspūdingai debiutavusią grupę „Uma2rmaN“ pastebėjo ir garsusis rusų režisierius Timuras Bekmambetovas, kurio sprendimu kolektyvo kūrinys „Nochnoi Dozor“ tapo pagrindine to paties pavadinimo kino filmo daina. Filmo sėkmė padėjo „Uma2rmaN“ išpopuliarėti ne tik Rusijoje, bet ir toli už jos ribų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neseniai norą bendradarbiauti su grupe pareiškė garsioji Patricia Kaas. Kartu su garsiąja prancūzų dainininke „Uma2rmaN“ įrašė bendrą dainą „Ty Ne Pozvonish“, kuri yra įtraukta naujausią grupės studijinį albumą „Kuda Privodyat Mechty“.

Spalio 30 d. Vilniuje, „Forum Palace“ klube „Balsas.lt“ vyksiantį vienintelį „Uma2rmaN“ koncertą organizuoja pirmaujanti Vidurio ir Rytų Europoje koncertinė agentūra „Makroconcert“. Daugiau informacijos www.makroconcert.lt.

„Uma2rmaN“ kartu su Patricia Kaas „Ty Ne Pozvonish“

„Uma2rmaN“ klipas dainai „Kuda Privodyat Mechty“

„Uma2rmaN“ klipas dainai „Uma Turman“

„Uma2rmaN“ klipas dainai „Praskovya“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų