REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klube „Dr.Who“ – Manto mini teatras

Jeigu vietoje šokių aikštelių klubuose būtų spindinčios čiuožyklos, muzikos sūkurys būtų dvigubai linksmesnis, o vakarėliai – bent dukart ilgesni.

REKLAMA
REKLAMA

Tai savo kailiu galės patirti kiekvienas, penktadienį, rugsėjo 18-ąją, užsukęs į Klaipėdos naktinį klubą „Dr.Who“, kuriame čiuožti ragins dainininkas Mantas Jankavičius.

REKLAMA

Ištisą klausytojų muzikinio švietimo programą su įvairiais „tribute“ projektais surengęs Mantas, kuriam scenoje teko įkūnyti Robbie Williams‘ą ir „Queen“ lyderį Freddie Mercury, naujaisiais mokslo metais sugrįžta autorinės kūrybos egzamino į savo mėgstamo uostamiesčio klubo sceną. Čia jis rengia savo solinės programos „Čiuožki“ premjerą Klaipėdos publikai.

Be klausytojų mintinai mokamų dainų „Čiuožki“ bei „Stok“, Mantas atsiveža albumo vertą repertuarą ir ištobulintą sceninę programą, kurią jau galima vadinti „firmine“. Ją, žinoma, lydės čiuožimo pamokėlės, įkandamos kiekvienam, kad ir kuo avėtumėte – pačiūžomis, riedučiais, „lakierkomis“ ar aukštakulniais.

REKLAMA
REKLAMA

Mokymus ves charizmatiškieji šokėjai, suteikę Manto muzikai jos vertą šou rėmą – choreografas Gytis Ivanauskas bei jo teatro trupės žvaigždė Evaldas Taujanskis. Kiekvienai iš daugybės naujų Manto dainų jie sukūrė specialų choreografinį numerį, tad įspūdingo teatralizuoto šou žiūrovai turės galimybę savo efektingiausių šokio žingsnelių atsargas praturtinti įvairiomis naujovėmis.

Lietuvos seksualiausių vyrų rinkimuose laurus skinantis Mantas seniai įrodė esąs ne vien žurnalo viršelio vertas veidas, bet ir universalus scenos talentas bei kūrėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trombonininkas, įvairių grupių siela, dainų konkursų pažiba, televizijos šokių bei dainų projektų nugalėtojas, roko operų ir šokių spektaklių dalyvis ilgai ieškojo savojo muzikinio braižo. Išgirdęs jo hitą „Čiuožki“ ir išvydęs nuotaikingą šokėjų šou, dažnas po juoko dozės atsiduso – puiki nuotaika ir skoningas originalus stilius su lengvučiu retro prieskoniu yra tai, ko seniai trūko prarūgusiai Lietuvos popmuzikai.

Muzikinio čiuožimo seanso pradžia – 00.01 val. Bilieto kaina – 25 Lt, turintiems „Gold“ kortelę – 15 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų