REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Besiruošdami rugsėjo gale prasidėsiančiam koncertiniam turui JAV, InCulto pristato naują kūrybinį sprendimą – mobilų muzikinį pasirodymą. Ši idėja vaikinų galvose rutuliojosi jau senai, tačiau galutinai subrendo pasiryžus už Atlanto pasirodyti ne tik lietuviams, bet ir užsienio auditorijai. Sugalvoję originaliai atrodantį ir įdomiai skambantį variantą InCulto žada pasirodyti netradicinėse erdvėse, kur sieks pradžiuginti bei savo charizma pavergti jų kelyje atsidūrusių praeivių širdis.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis muzikinis sprendimas įdomus ir tuo, kad su juo galima nustebinti žmones, kai jie to nesitiki, priversti juos šypsotis ir šokti, nors trumpam pamirštant kasdienius rūpesčius, ypač per šį sunkų periodą. Su gyvu garsu, besinešant instrumentus ir gerą nuotaiką, mes galime užsukti bet kur – užklupti bedirbančius kolegas ofisuose, besiilsiančius draugus namuose, žmones stotyje, belaukiančius autobuso, apsipirkinėjančius parduotuvėse ir turguose, net ir tave mažoje kavinėje, gurkšnojantį arbatą. Mums patiems tai ne tik smagus nuotykis, bet ir iššūkis, kuris reikalauja greitos reakcijos, atvirumo ir drąsos,“ – pasakojo InCulto lyderis Jurgis Didžiulis.

Naujajį mobilų ir smagiai skambantį pasirodymo variantą grupė jau išbandė Vilniaus gatvėse, įsiverždami į kelias netradicines vietas, o šį penktadienį jį pristatys ir savo gerbėjų įvertinimo lauks koncerto Vilniuje, klube „Tamtsa“ metu, kitą savaitę – naujoje erdvėje Kaune, laisvalaikio namų „Nautilus“ Menų salėje. Vilniuje ir Kaune InCulto kviečia paklausyti tų dainų, kuriomis jie bandys nustebinti Amerikos klausytojus. Turo JAV metu InCulto pasirodys lietuvių dienų šventėje Los Andžele, „Meany“ festivalyje ir „Estų namuose“ Niujorke, planuojami vieši ir ekspromtiniai koncertai Čikagoje, Klyvlende, Las Vegase, Toronte ir t.t.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų