REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Šiandien „Aviva Lietuva“ pradeda savo reklaminę kampaniją. Jos metu bus transliuojamas išskirtinis, trumpametražio kino filmo formato TV klipas, kuriame filmavosi ne tik viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių Bruce'as Willisas, bet ir kitos garsenybės: filmo „Vienas namuose“ žvaigždė Macaulays Culkinas, „The Beatles“ būgnininkas Ringo Staras, australų aktorė ir modelis Elle Macpherson.

REKLAMA
REKLAMA


Kinematografiniame reklaminiame klipe šįkart įžymybės nebus persikūniję į vieną ar kitą personažą, o išliks patys savimi, išsakydami paprasto žmogaus, slypinčio už .žvaigždės kaukės, mintis.

REKLAMA


Išties kitokį, negu esme pratę matyti mūsų televizijose, klipą kūrė agentūra AMV BBDO Didžiojoje Britanijoje ir režisavo garsiausių Robio Viljamso (Robbie Williams) muzikinių video klipų režisierius Voganas Arnelis (Vaughan Arnell). Klipas jau buvo transliuotas Didžiojoje Britanijoje ir planuojamas transliuoti kitose keliasdešimtyje pasaulio šalių, kuriose veikia „Aviva“ grupė.


„Norėjome, kad ši pasaulinė „Aviva“ reklamos kampanija nuskambėtų visuose žemynuose ir „Aviva“ vardas būtų atpažįstamas visur, kur tik jūs keliautumėte,“ – reklamos pristatyme pasakojo „Aviva“ rinkodaros vadovė Amanda Mackenzie. Klipo pabaigoje išgirsite šūkį: „Aviva“ – tai daugiau negu verslas“. Taip viena didžiausių draudimo kompanijų pasaulyje nori parodyti, kad ji atsigręžia į žmogų ir kad šiai kompanijai visų pirma svarbiausi kiekvieno žmogaus asmeniniai porekiai.



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų