REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lily Allen: atvira fotosesija ir interviu

Neseniai britų žurnalas "GQ" surengė "Metų vyro" apdovanojimų ceremoniją. Vienintelis "moteriškas" apdovanojimas (Metų moteris) atiteko Lily Allen.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl natūralu, jog didžiausias dėmesys spalio mėnesio žurnalo "GQ" numeryje skiriamas šiai dainininkei: čia spausdinamas interviu su ja, o jos nuotraukos puošia žurnalo viršelį ir puslapius.

REKLAMA

Beje, fotosesija, kaip ir pats interviu, ganėtinai atvira.

Paklausta apie jos ekcentrišką elgesį Lily atsakė: "Manau, kad mano elgesys - normalus tokio amžiaus ir tokią padėtyje visuomenėje užimančiai merginai. Pažįstu daug įvairiose grupėse grojančių vaikinų, kurie į ceremonijas ateina šiek tiek įkaušę, kaip ir aš. Ir niekas dėl to jų neteisia. Todėl manau, kad žiniasklaida mane vertina neobjektyviai".

Maža to, Allen nesigėdija to, kad vartojo narkotikus.

"Manau, kad kol netampi agresyvus ir nekenki kitiems žmonėms, nereikia gėdytis to, ką darai. Aš vartojau narkotikus. Aš laikiau ir laikau tai tik žaidimu ir nemanau, kad dėl to mane reikėtų laikyti blogu žmogumi", - sakė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Dar Lily kalbėjo apie vyrus: "Nedraugauju su savo amžiaus vaikinais. Aš su jais užsiimu seksu, bet rimtų santykių nekuriu. Santykiuose svarbus intelektualinis ryšys, ir nemanau, kad tokį ryšį galiu sukurti su savo bendraamžiais. Nesakau, kad aš protingesnė nei jie. Tiesiog daugelio jų ir mano interesai yra nėra panašūs".

Dainininkė taip pat pažymėjo, kad pasisėdėjimai vyriškoje kompanijoje jai yra mielesni nei moterų draugija, nes jai patinka būti vyrų dėmesio centre.



Lily Allen žurnalo "GQ" apdovanojimų ceremonijoje. (REUTERS/Scanpix nuotr.)



Žurnalo "GQ" spalio mėnesio numeris

Daugiau nuotraukų ieškokite čia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų