REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Ar kils alkanų senukų revoliucija” nusitaiko į „Sodrą“. Duoklę „Sodrai“ moka vis naujos žmonių kategorijos, didinami tarifai, bet niekas nesijaučia socialiai saugesnis. Žingsnis į priekį, du atgal?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Aplink pasaulį“ - Ukrainos prezidento Viktoro Juščenkos konfliktas su Maskva, nesutarimai su premjere ir buvusiais bendražygiais. Kodėl dviejų Rytų valstybių ryšiai tokie įtempti? Konflikto priežastys – straipsnyje „Ukraino prezidentas: problemos prasidėjo po Oranžinės revoliucijos“.

REKLAMA

„7 dienos“ pateikia išvadą: su nelegaliais statiniais turintis kovoti aplinkos ministras Gediminas Kazlauskas tai daro tik žodžiais. Apie tai skaitykite straipsnyje „Nelegalios tvoros aplinkos ministro pašonėje“. Šioje rubrikoje taip pat rasite fotoreportažą „Vasaros išleistuvės“. Palydime vasarą, pasitinkame rudenį.

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ žurnalistas Dailius Dargis sveikina namo sugrįžtantį Henriką Daktarą. Straipsnis „Henrikai, sveikas grįžęs namo“ apie tai, kaip Bulgarijos pareigūnams pavyko sučiupti atkakliai ieškotą Kauno nusikaltėlių šulą.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikos „Aplink pasaulį“ straipsnis „Paslaptingas krovinys“ atskleis paslaptingai dingusio krovininio laivo „Arctic Sea“ mįslę. Teiginys, jog laivą, gabenusį medienos krovinį, užgrobė piratai gali būti neteisingas. Manoma, jog laivu buvo gabenami rusiški ginklai į Iraną, tačiau Kremlius kategoriškai neigia įtarimus, kad laivu buvo gabenamas slaptas krovinys. Taip pat rubrikoje skaitykite apie tai, kodėl buvęs naftos kompanijos „Jukos“ vadovas M.Chodorkovskis nebesitiki išeiti į laisvę.

Rubrikoje „Pinigų skonis“ žurnalisto Mariaus Šlepiko straipsnyje „Klubai varžosi, medžiodami klientus“ kalbama apie naktinių klubų bandymą išgyventi sunkmečio sąlygomis. Ar lietuviams lieka laiko ir noro linksmybėms?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ žurnalisto Gedimino Inčiūros straipsnyje „UEFA čempionų lygos karuselė“ skaitykite apie prasidedančius ilgai lauktus UEFA čempionų lygos mūšius. Stipriausi Europos futbolo klubai galanda ginklus. Prie jų prisideda ir du Lietuvos atstovai – Deividas Šemberas ir Giedrius Arlauskis. Tokio mūsiškių skaičiaus prestižiškiausiame Europos klubinio futbolo turnyre dar nebuvo.

Yra tikimybė, kad mūsų planeta ateityje gali susidurti su Venera ar Marsu. Informaciją apie tai rasite straipsnyje „Ant ribos: Žemei gręsia pavojus“.

REKLAMA

„Laisvalaikis“ pristato šeštąjį koncertų sezoną Klaipėdoje. Straipsnis „Klaipėda paskęs muzikoje“ – apie uostamiestyje įsisukusio rudens vėjo išskleistas muzikos festivalio bures. Meniškai vertinga kūryba bus pristatoma net šešiuose koncertuose ir dviejuose vaizdo klubuose.

„Spindinčio gyvenimo“ rubrikoje – skandalai pagal Lady GaGą. Saitykite kuo vėl pasižymėjo amerikiečių dainininkė. Kivirčai su žurnalistais, priklausomybė nuo narkotikų ar tiesiog – poreikis šokiruoti? Žurnalisto Lauryno Dapšio straipsnyje „M. Basanovas neslepia ambicijų“ “balsas.lt savaitė“ kalbina prodiuserį ir kompozitorių M.Basanovą, kurio tikrasis vardas yra Marijus Adomaitis.

REKLAMA

„Balsas.lt savaitei“ pasipildžius naujomis rubrikomis, šiame numeryje rasite naują skiltį „Automanija“. Šį kartą sužinosite, kas geriau – sedanas ar hečbekas. „Mini“ konkurento atsiradimas praplės mylinčių mažus automobilius pasirinkimo galimybes. Straipsnis „Atgimsta „McLaren“ automobilis“ pristato naują „McLaren“ MP4-12C superautomobilį, kuris prekybos vietose pasirodys 2011 m.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų