REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kafką į „Muzikos akademiją“ sugrąžino „Valinskas“

LNK „Muzikos akademijos“ tiesioginė  transliacija šeštadienį tapo netikėta ir neprognozuojama.

REKLAMA
REKLAMA

Iš užkulisių į sceną įsiveržė ir kažkur labai girdėtu tonu ėmė šaukti „Stop! Stop! Stop!“ toks vienas plikas dėdė. Tai „vienas iš trijų“ – Valinskas – pradėjo vesti laidą.

REKLAMA

„Studija jūsų išties išgražėjus nuo tų laikų, kai vesdavau „Kelią į žvaigždes“... Bet vis tiek aš čia – šeimininkas“, - kalbėjo Valinskas (arba tiksliau, jo antrininkas aktorius Ramūnas Šimukauskas).

Jis atsivedė į sceną  praėjusį šeštadienį šou palikusį Kafką ir... jį sugrąžino! „Aš noriu, kad šis dainingas vaikinas grįžtų ir dainuotų. Aš esu vadas, todėl ir grąžinu jį“, - kalbėjo „aukštas valstybės vadovas“. Rolandui Vilkončiui tik skėstelti rankomis beliko.

REKLAMA
REKLAMA

Kafka grįžo į „Muzikos akademiją“, tačiau nepasisekė kitam studentui. Surinkęs mažiausiai (234) žiūrovų balsus jis atsisveikina su šou. „Tokia jau valia...“, - dainavo jaunas dainininkas, taip ir nespėjęs čia atskleisti savo talento „beatboxinti“. Jį į kovą dėl likimo buvo pasiuntę radijo stoties „Lietus“ klausytojai, visą savaitę balsavę internete.

Su Olegu į karštąjį mikrofoną  dainavo klaipėdietis, būsimasis teisininkas, Nerijus. Jis gali džiūgauti – tapo lyderiu ir sulaukė daugiausiai žiūrovų palaikymo (867 balsai). Net keturi dalyviai manė, jog Nerijui reikia labiausiai pasitempti, todėl ir pasiuntė jį į kovą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ašarą po Eglės dainos braukė  jos tėvas, atvykęs palaikyti dukters iš Radeikių kaimo. Eglė karštąjį mikrofoną gavo iš komisijos – Mindaugas Stasiulis nutarė patikrinti, ar tikrai Eglė tokia lyderė, kokia ją laiko. Ir Eglė įrodė – surinkusi 659 balsus, ji lieka šou.

Radijo stoties „Lietus“ užkariautoju šią savaitę tapo nykščio storumo antakių savininkas gražuolis Eldaras. Jo „Bučinys“ tapo mėgiamiausia daina. Antroje vietoje – į šou sugrįžusio Kafkos „Galbūt“, trečioje – Eglės baladė „Visada su tavimi“.

REKLAMA

„Ką gi, iki susitikimo – ate!“, - Arūno Valinsko etikete tapusį žodį ištarė „vienas iš trijų“, ir šviesos užgeso. Kitą šeštadienį – vėl nenuspėjama ir jaudinanti išlikimo kova. 19 val. – tiesiogiai per LNK.

Nerijus, Olegas, Eglė




Olegas iškrito



„Valinskas“ (aktorius Ramūnas Šimukauskas) ir Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų