REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Whitney Houston – apie pragarą, kurį išgyveno

Whitney Houston prisipažino, kad išgyvendama priklausomybės nuo narkotikų pragarą, septynis mėnesius praleido nenusivilkdama pižamos.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtiniame interviu Oprah Winfrey dainininkė atskleidė, kad gyvenimas jai iš po kojų pradėjo slysti nusifilmavus legendinėje juostoje "Asmens sargybinis" 1992 metais.

REKLAMA

Pokalbis su Houston per JAV televiziją bus transliuojamas pirmadienį. Pasirodžiusiame laidos anonse skelbiama: "Whitney nekaltina savo vyro Bobby Browno ir visą atsakomybę dėl priklausomybės nuo narkotikų prisiima sau".

Winfrey sako, kad prieš interviu dainininkės paklausė, ko ji tikisi iš pokalbio. Whitney atsakiusi: "Aš noriu papasakoti savo istoriją, noriu atskleisti tiesą".

Paskutiniame savo interviu 2002 metais Houston neigė vartojanti kokainą.

Nepaisant to, po dviejų metų ji pateko į reabilitacijos kliniką. Tačiau kai 2006 metais išsiskyrė su savo vyru Bobby Brownu ir prisiteisė dukros Kristinos globą, Houston ėmė nuosekliai ruoštis savo sugrįžimui į muzikos pasaulį. Šiuo metu dainininkė reklamuoja savo naująjį albumą "I Look To You" - tai pirmas studijinis darbas per septynerius metus.

Houston yra vienintelė atlikėja per visą muzikos istoriją, turėjusi iš eilės septynis multiplatininius albumus, šiuo atžvilgiu ji pralenkė netgi grupę "The Beatles".

Visame pasaulyje parduota 140 milijonų dainininkės albumų ir 50 milijonų singlų kopijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų