REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias metų gimtadienis Lietuvoje – MTV B-Day jau spalio 23 d.

Chuliganiškojo kanalo MTV trejų metų gimtadienio šventė okupuoja Siemens Areną.

Joje spalio 23 dieną įvyks didžiausias sezono renginys ir didžiausias gimtadienis Lietuvoje, talpinantis daugiau nei tuziną gyvų pasirodymų ir gausybę fanų.

REKLAMA
REKLAMA

MTV jau tris metus yra lietuviškosios muzikos kokybės puoselėtojai bei atlikėjų  vartai į tarptautinę muzikos rinką. Tai visada energingas, dinamiškas, drąsus ir kūrybiškas kanalas. Todėl šis gimtadienis yra svarbus visam Lietuvos pramogų pasauliui bei visada ieškantiems ir smalsiems MTV žiūrovams bei fanams. Pagerbti kanalo nuveiktų darbų bei pasveikinti su trečiuoju gimtadieniu atvyksta: Happyendless, G&G Sindikatas, Jurga, Metal On Metal, Leon Somov ir Jazzu, Mantas, Suicide DJ’s, Flamingo, Empti, Sel, Twinkl, Freaks On Floor, Skamp ir daugelis kitų.

REKLAMA

Visiems MTV B-Day atlikėjams MTV kelia nevienareikšmiškas emocijas: "Mums MTV yra 91-ieji, tai pirmas kartas, kai ją pamatėme. Ray Cokes, KLF ir Party Zone.", – kalbėjo Metal on Metal. Sel: "MTV man yra metų oro dvelksmas. Šiai dienai norėčiau daugiau matyti lietuviškų klipų". O Happyendless vyrukai šmaikštavo, jog jiems MTV yra „Beavis& Butthead namai!“.

Be puikių  koncertų ir pramogų MTV tą vakarą visiems savo svečiams, tarp kurių bus ir MTV VIP mokykla, nuties raudonąjį kilimą, o karaliauti užkulisiuose ir tardyti susirinkusiuosius paskirs drąsųjį Mantą iš laidos "Most Wanted". Jo beprotiškus interviu su atlikėjais, žinomais žmonėmis bei kanalo darbuotojais bus galima stebėti internete.

„Kartą metuose norisi atsiplėšti nuo visų darbų ir kaip reikiant pažymėti gimtadienį. Visi šventės ruošos darbai atima daug jėgų, bet tuo pačiu yra ir įkvėpimo šaltinis. Garantuoju, tai tikrai bus didžiausias ir geriausias šių metų gimtadienis Lietuvoje.“, – pasakojo MTV Networks Baltic kanalo vadovė, Diana Sablovskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų