REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Andrius Kubilius dar kartą pakartojo negalvojantis apie koaliciją su socialdemokratais, jei iš jos pasitrauktų pastaruoju metu tarpusavio santykius besiaiškinanti Tautos prisikėlimo partija.

REKLAMA
REKLAMA

Ministras Pirmininkas, paklaustas, kaip vertina Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininko ir frakcijos Seime seniūno Algirdo Butkevičiaus pasisakymą, kad jie neprieštarautų socdemų koalicijai su konservatoriais, atmetė tokią galimybę.

REKLAMA

"Mes to nesvarstėme. (...) Kol kas nesiruošiame keisti koalicijos, o tai, kad socialdemokratai nebenori būti opozicijoje, suprantu jų liūdesį", - žurnalistams sakė A. Kubilius.

ELTA primena, kad, žiniasklaidos teigimu, A. Butkevičius neatmeta galimybės dirbti kartu su Tėvynės Sąjunga-Lietuvos krikščionimis demokratais. Anot A. Butkevičiaus, inicijuoti naujos koalicijos susidarymą turėtų šalies Prezidentė.

A. Butkevičius užtikrino, kad socialdemokratai nesiekia postų, nesistengia daryti įtakos permainoms valdančiojoje koalicijoje, tačiau, prireikus, yra pasirengę dirbti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų