REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anot vietinės žiniasklaidos, vieną skambiausių pergalių Lenkijos krepšinio istorijoje antradienį iškovojusios šios šalies rinktinės vyr. treneris Muli Katzurinas neslėpė geros nuotaikos, bet atsisakė vertinti kolegos Ramūno Butauto taktinius sprendimus rungtynių metu.

REKLAMA
REKLAMA

– Kokius žodžius reikia pasakyti komandai prieš rungtynes, kad ji žaistų taip gerai, kaip šiandien žaidė lenkai?

REKLAMA

– Tai ne žodžiai, tai darbai. Žaidėme agresyviai, surengėme daug greitų atakų, pelnėme daug lengvų taškų. Manau, kad buvome labai gerai išnagrinėję lietuvių žaidimą, žinojome jų stipriąsias puses. Kartais kai kas nesuveikia, tuo tarpu šį vakarą visi mūsų sprendimai pavyko beveik idealiai.

– Vakar Lietuvą palyginote su „Rolls Royce“. Kokį automobilį priminė šiandieninė Lietuvos rinktinė?

– Žinote, kiekvienai mašinai po trijų šimtų kilometrų reikia papildyti degalus. Lietuvos komandai tikriausiai pasibaigė degalai. Gal lietuvių problemos nėra tokios didelės. Man toks Lietuvos rinktinės žaidimas yra didelis netikėtumas. Gal jie dar atsigaus.

REKLAMA
REKLAMA

Tai yra Europos čempionatas ir čia viskas įmanoma. Vakar sakiau, kad čia, „Hala Ludova“, viskas įmanoma. Tai – ypatinga vieta.



– Artūro Jomanto pasirodymas starto penkete jums buvo netikėtumas?

– Ne. Tai buvo planas, kaip sustabdyti Davidą Loganą. Aš to tikėjausi. Žinote, komandoje yra dvylika žaidėjų ir jie visi turi būti naudingi.

– Lietuvos rinktinės trenerio atliekami keitimai jums nepasirodė keisti?


– Nenoriu apie tai kalbėti. Juk tai mano kolega. Treneris dirba gerai, atlieka didelį darbą. Aš vadovauju savo ekipai, o jūs norite mane įtraukti į kitos komandos darbą.

Eimantas Skersis








REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų