REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateinantį šeštadienį, rugsėjo 12 d., 15 val., judėjimo meno „Le Parkour” klubas „Vilnius Tracers“ ir Europos Sąjungos programa „Veiklus Jaunimas” kviečia į Vilniaus parkūro aikštelės atidarymą.

REKLAMA
REKLAMA

Šventės metu žiūrovai išvys ne tik įspūdingą parkour profesionalų pasirodymą, bet ir neįtikėtinus atidarymo svečių – breakerių bei trickerių („gatvės akrobatų“) – triukus.

REKLAMA

Pasak „Vilnius tracers“ klubo atstovų, Lietuvoje parkūras propaguojamas jau penkerius metus ir šiuo metu šalyje yra apie tūkstantis treiserių. Naujoji parkūro aikštelė taps vieta, kurioje šie žmonės galės saugiai ir taisyklingai užsiimti judėjimo meno tobulinimu. Be to, vienas iš „Vilnius tracers“ klubo tikslų – propaguoti sveiką gyvenseną bei ugdyti tokias asmenines savybes kaip drąsa, pasitikėjimas savimi, kūrybingumas, atviras mąstymas. Todėl aikštelės atidarymo metu jaunimas bus kviečiamas užsirašyti į nemokamas parkūro treniruotes.

REKLAMA
REKLAMA

Parkūro aikštelės atidarymą „Vilnius Tracers“ organizuoja kartu su kino filmų platinimo kompanija „Meed Films“, kuri rugsėjo 18 d. Lietuvos žiūrovams pristatys filmą „13 Rajonas – Ultimatumas“. Tai kultiniu tapusio filmo „13 Rajonas“ tęsinys. Šis filmas visame pasaulyje išpopuliarino parkūro meną, o pagrindinius vaidmenis jame sukūrė garsiausi parkūro atstovai – David Belle ir Cyril Raffaelli. Atėję į Vilniaus parkūro aikštelės atidarymą turės galimybę laimėti kvietimą į šį filmą.

Taigi visi neabejingi aktyvaus šiuolaikinio jaunimo pomėgiams kviečiami rugsėjo 12 d., 15 val., į naują parkūro aikštelę Vilniuje, Studentų g. 39., prie Vilniaus pedagoginio universiteto.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų