REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąjame rugsėjo mėnesio „Veidų lenktynių“ dešimtuke nemažai įžymybių lenktyniauja poromis.

REKLAMA
REKLAMA

Matomiausių žvaigždžių sąraše - dvi jaunavedžių poros: rugpjūčio 29 dieną susituokę Andrius Kandelis ir Reda Gikytė bei  rugpjūčio 26 dieną žiedus sumainę Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis.

REKLAMA

Tuo tarpu sutuoktiniai Natalija ir Deivydas Zvonkai dešimtuke užima skirtingas pozicijas. Šis faktas gana simboliškas: neseniai paviešintos nuotraukos, kuriose užfiksuota, kaip Deivydas kopose prie savęs glaudžia ilgaplaukę merginą (ne Nataliją!). Galbūt netrukus sulauksime žinių ir apie poros skyrybas.

Pirmoje dešimtuko vietoje - lyg iš naujo atgimusi Violeta Repčenkaitė. Ilgokai žiniasklaidos vengusi ir naujus jausmus slėpusi moteris drąsiai žengia viešumon kartu su nauju mylimuoju - Mindaugu Vosyliumi. Daug ovacijų sulaukė ir Violetos sugrįžimas ant podiumo: modelis demonstravo dizainerio Egidijaus Rainio kurtas sukneles.

REKLAMA
REKLAMA

„Veidų lenktynių“ dešimtuke - ir dvi iki šiol čia nesilankiusios žvaigždės: dainininkė Rasa Bubulytė ir režisierius Vytenis Pauliukaitis. Rasa iš Liverpulio, kur studijavo muzikos mokslus, porai mėnesių grįžo į Lietuvą pristatyti naujo muzikinio projekto. O žurnalistai nepatingėjo pasidomėti jos gyvenimu.

Tuo tarpu Vyteniui Pauliukaičiui daugiau matomumo suteikė neseniai prasidėjęs projektas „Šok su manimi“, kuriame jis kartu su Jurijumi Smoriginu kritikuoja (kartais - ir pagiria) šokančias poras.

Dešimtuke matome ir Mantą Petruškevičių. Rugpjūtį lenktyniauti labiau sekėsi kitam stilistui - Kęstui Rimdžiui, dabar atsigriebti nusprendė Mantukas. Sąlygas tam puikios: stilistas dažnai šmėžuoja televizijoje - turi savo laidą „Mados reidas“, puošia ponias projekte „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“. Negana to, neseniai pasirodė Manto Petruškevičiaus vardo šokoladiniai saldainiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Matomiausių veidų dešimtuką užbaigia su Lietuva jau atsisveikinusi ir į tolimąjį Katarą išvykusi Berneen bei grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė. Po to, kai buvęs dainininkės draugas Eugenijus Ivanenko papasakojo, kad ši laukėsi nuo jo kūdikio, bet nusprendė pasidaryti abortą, Neli privengia žiniasklaidos dėmesio, bet į viešus renginius retkarčiais užsuka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų