REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kšyštofas Lavrinovičius nusprendė neišduoti Lietuvos rinktinės paslapčių. „Nieko nesakysiu, dar turkai perskaitys“, – pasiteiravus, kokių staigmenų lietuviai paruošė varžovams Europos čempionato starto rungtynėse atkirto šmaikštusis puolėjas.

REKLAMA
REKLAMA

„Kas čia kalba, jog aukštaūgių dvikova bus svarbiausia? Nežinau, mes žaisime savo žaidimą. O kuri ten ta grandis bus, ar priekinė, ar galinė...ar vidurinė, tai nežinau“, – po treniruotės pasakojo Brolis.

REKLAMA

Puolėjas teigė, kad pergalė pirmosiose rungtynėse yra labai svarbi: „Turkija – gera komanda. Jie gerai žaidė pasirengimo etape, todėl mūsų laukia sunkios rungtynės. Bet mes pasistengime laimėti, nes pergalė pirmosiose rungtynėse yra labai svarbi. Įgausime pasitikėjimo ir tada eisime jau lengviau“.

K. Lavrinovičius tikino, jog didesnė psichologinė įtampa pasijus rungtynių dieną, o kol kas komanda nori kuo greičiau eiti kovoti.

Broliui antrino ir Darjušas Lavrinovičius: „Turkijos komandoje rungtyniauja daug gerų krepšininkų. Teko matyti porą rungtynių ir iš to susidariau nuomonę, jog mūsų laukia tikrai sunki dvikova.“.

Romanas Buršteinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų