REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainius Martinaitis netikėtai leptelėjo apie savo skyrybas

Šiemet keturiasdešimtmetį atšventęs žinomas renginių vedėjas Dainius Martinaitis, per laidos „Supertortas“ filmavimą netikėtai atvėrė širdį ir papasakojo apie skyrybas su žmona Vytaute.

REKLAMA
REKLAMA

Paprastai apie asmeninį gyvenimą nieko nepasakojančio pramogų verslo atstovo atvirumą  išprovokavo viena laidos temų - „Tik atrodo kietas, tačiau iš tikrųjų yra po padu“. Laidos vedėjo Algio Ramanausko paprašytas pakomentuoti gana prastą kolegas reitingavusio Šarūno Kirdeikio įvertinimą, Dainius nieko neslėpdamas išrėžė: „Kad aš jau tris mėnesius esu skyrybų procese, tad to pado nelabai jaučiu“.  

REKLAMA

Išsprūdęs žodis sugrįžo jaučiu – netrukus ši informacija pasirodė populiariame gyvenimo būdo žurnale. Tiesa, žurnalistams renginių vedėjas smulkmenų nepasakojo. Vyras tepasakė, kad ir pats gerai nežino, kas vyksta ir kad jau tris mėnesius negyvena kartu su žmona.

Kas Dainių patraukė  už liežuvio viešai pasakyti tokius asmeninius dalykus?

„Net pats nesupratau, kodėl ėmiau ir pasakiau tai. Kai supratau, ką padariau, buvo per vėlu“, - geros nuotaikos nepraranda D.Martinaitis.

Kitą ketvirtadienį 20.45 val. laidoje „Supertortas“ taip pat dalyvauja dainininkai Alanas Chošnau, Donatas Šimkus-Dūmas, Stanislovas Stavickis-Stano, Ruslanas Kirilkinas, Tomas Sinickis ; ir Deivydas Zvonkus, aktorius Gintaras Mikalauskas ir iliuzionistas Arvydas Stonys. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų