REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 3-iosios vakarą Los Andželo kapinėse „Forest Lawn Glendale“ palaidotas prieš du mėnesius miręs dainininkas Michaelas Jacksonas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbia naujienų agentūra AP, uždaroje ceremonijoje dalyvavo velionio šeimos nariai ir dar apie 200 artimiausių draugų, tarp jų - Elizabeth Tylor, Macaulay Culkinas, Stevie Wonderis ir jo buvusi žmona Lisa Marie Presley.

REKLAMA

Popmuzikos karalius buvo palaidotas paauksuotame sarkofage, papuoštame gėlėmis ir vainikais. Ceremonijos, prasidėjusios beveik dviem valandom vėliau nei planuota, metu į paskutinę kelionę dainininką palydėjo žinomas pamokslininkas ir žmogaus teisių gynėjas Al Sharptonas. Dainininkė Gladys Knight velionio garbei atliko dainą.

Michaelas Jacksonas mirė birželio 25 dieną savo namuose Los Andžele, prieš netrukus turėjusią įvykti savo 50 koncertų seriją Londone.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip dainininko mirties priežastis įvardinta stipraus poveikio medikamentų, tarp jų ir anestetiko propofolo, perdozavimas. Naktį prieš mirtį asmeninis Jacksono gydytojas Conradas Murey‘us jam vieną po kito suleido šešis skausmą malšinančius preparatus. Los Andželo policija jau oficialiai pripažino, kad Michaelas buvo nužudytas, tačiau kaltinimai Muray‘ui kol kas nebuvo pateikti.

Rugpjūčio mėnesį buvo pasirodę pranešimų, kad popmuzikos karalius palaidotas slapta nuo gerbėjų ir žiniasklaidos, bet dainininko šeima paneigė šią informaciją.

M. Jacksono tėvai - Katherine ir Joe Jacksonai

M. Jacksono vaikai - 11 metų dukra Paris, 12 metų sūnus Prince Michaelas

Aktorius Macaulay Culkinas

Aktorė Elizabeth Taylor

AFP/REUTERS/Scanpix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų