REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinktinė įspūdingai baigė pasirengimą Europos čempionatui. Mūsiškiai 94:72 sutriuškino Ispanijos krepšininkus.

REKLAMA
REKLAMA

Sėkmingiausią mačą per visą pasirengimo ciklą sužaidęs Tomas Delininkaitis, kuris į pasaulio čempionų krepšį įsūdė 19 taškų, po susitikimo teigė, jog jam tai buvo tik eilinės draugiškos rungtynės.

REKLAMA

- Kas pasikeitė palyginus šias rungtynes ir pirmąsias Sevilijoje?

- Labai norėjome laimėti ir atsirevanšuoti už pralaimėjimą Ispanijoje. Labai gerai būtų, jeigu tai pavyktų pakartoti ir Europos čempionate.



- Tritaškius pradėjote pataikyti..

- Tritaškiai visada krenta, tiesiog būna geresnių ir būna blogesnių dienų.

- Ar ispanai rungtyniavo pilna jėga?

- Nemanau, kad jie taupė jėgas ar slėpė kažką. Ispanai žaidė lygiai taip pat, kaip pirmajame mače, tiesiog šiandien jiems nekrito tolimi metimai. Mes gerai dirbome gynyboje. Prieš susitikimą akcentavome, jog turime kibiai gintis, išmušti juos iš vėžių. Manau, kad šiandien tai pavyko.



- Kokią stebuklingą piliulę išgėrėte prieš rungtynes, kad taip gerai sekėsi?

REKLAMA
REKLAMA

- Valgiau vištieną su spagečiais (juokiasi), pietų gerai pamiegojau. Šiandien visiems sekėsi labai gerai. Man tai buvo eilinės draugiškos rungtynės. Žinau, kad viskas bus kitaip Senojo žemyno pirmenybėse.

- Šiandien netikėtai tapote įžaidėju. Kaip Jums šis vaidmuo?

- Reikėjo kažkam žaisti. Andrius Mažutis susižeidęs, Mantas Kalnietis turi asmeninių problemų, todėl man reikėjo užkamšyti šią spragą.

- Ši pergalė pridės pasitikėjimo savo jėgomis?

- Be abejo, kad taip. Pasitikėjimo pridėjo labai daug, tačiau rūbinėje akcentavome, kad neturime užmigti ant laurų. Tai buvo tik vienos geros rungtynės. Turime išlaikyti visą susikaupimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Tvarstis ant piršto mesti netrukdo?

- Geras klausimas (šypsosi). Ne, mesti netrukdo. Žinoma, kad rungtyniauti be jo maloniau, tačiau trauma yra trauma ir ji ypatingai jaučiasi, kuomet gaudai kamuolį.



- Ar treneris po rungtynių turėjo kokių nors priekaištų?

- Ne, šiandien treneris buvo labai patenkintas. Man asmeniškai nepatiko vaikiškos klaidos. Mums derėtų labiau branginti kamuolį, nes jį praradus varžovai mus nubaudžia dvitaškiu arba net tritaškiu.

Edgaras Pulkovskis








REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų