REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 9 d. Ryšių istorijos muziejaus kiemelyje įvyks paskutinis šių  metų dainuojamosios poezijos ciklo „Senamiesčio žiogo“ koncertas. Jau trečius metus vykstantys renginiai suburia dainuojamosios poezijos mylėtojus į Kauno Senamiesčio kiemelius ir kviečia pasiklausyti ne tik garsiausių Lietuvos bardų, bet ir jaunų talentingų atlikėjų, bei apžiūrėti kiekviename renginyje pristatomą jaunų menininkų parodą.

REKLAMA
REKLAMA

Užbaigiamajame koncerte žiūrovai išvys Keistuolių teatro bei Atviro Rato įkūrėją AIDĄ GINIOTĮ. Režisierius, aktorius, kompozitorius, tekstų kūrėjas ir dainų atlikėjas Aidas Giniotis koncertuose dainas atlieka atvirai, nuoširdžiai ir šmaikščiai, šiltai bendrauja su publika ir mielai atsakinėja į žiūrovų užduodamus klausimus. Aido Giniočio koncertuose skamba visiems gerai žinomos dainos iš Keistuolių teatro spektaklių, bardų šlageriai bei autorinės dainos, tad jo klausytis smagu ir mažiesiems žiūrovams, ir suaugusiems Keistuolių teatro mylėtojams.

REKLAMA

Kiti, ne mažiau laukiami “Senamiesčio žiogo” svečiai – du talentingi muzikantai – DOMANTAS RAZAUSKAS IR SAULIUS PETREIKIS. Jau kelerius metus grojantys kartu jie nepaliauja stebinti žiūrovų kiekvienąkart skirtingais pasirodymais, improvizacijomis, šiltu, atviru bendravimu ir smagiais netikėtumais. Domanto Razausko kuriamą muziką būtų sunku įspausti į bet kokius rėmus – joje susipina reggae, bliuzo, džiazo, liaudies muzikos, dainuojamosios poezijos ir noise stiliai.

REKLAMA
REKLAMA

Saulius Petreikis – talentingas multiinstrumentalistas, grojantis vos ne visais pasaulio pučiamaisiais, eksperimentuojantis garsais ir kuriantis meditacijas, įvairias instrumentines ir vokalines kompozicijas. Kartu šie vaikinai scenoje sukuria tikrą energijos uraganą ir išskraidina žiūrovus į kosmoso platybes.

„Senamiesčio žiogo“ koncertas prasidės klavišinių, perkusijų, gitaros bei akordeono skambesiais, kurį dovanos įdomus ir perspektyvus projektas „MUZIKA SAVIEMS“. Keturis jaunus muzikantus į vieną projektą suvedė noras dainuoti, groti, kartais iš stalčių ištraukti seną kūrybą, o kartais tiesiog kvailioti muzikos garsų pagalba. Renginio metu bus pristatyta daugiašalių jaunimo mainų „Art in Action“ fotografijos paroda. Dalyviai iš Ispanijos, Suomijos, Čekijos ir Turkijos nuotraukomis perteiks savo įspūdį apie Lietuvą. Paskutinysis šių metų koncertas prasidės šiek tiek anksčiau nei įprastai - 18:30, o baigsis 21.00

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų