REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

ŪBIG valdoma Kauno „Žalgirio“ komanda artėjančiam sezonui rengsis ne tik Lietuvos krepšinio aikštelėse. Sulaukę išskirtinio kvietimo žalgiriečiai dalyvaus draugiškame turnyre Kauno „Žalgiris“ dalyvaus „Stambulo taurė 2009“ turnyre Turkijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausiame Turkijos mieste rugsėjo 15-17 d. vyksiančiose 3 dienų varžybose kauniečiai susitiks su Zagrebo „Cibona“, Stambulo „Galatasaray“ ir „Erdemir“ ekipomis.

REKLAMA

Pirmaisiais „Žalgirio“ varžovais bus aikštės šeimininkai „Galatasaray“ krepšininkai. Praėjusiame sezone Turkijos čempionato reguliariajame sezone jie liko ketvirtoje vietoje, o atkrintamosiose varžybose, pusfinalyje, nusileido vėliau čempione tapusiai „Efes Pilsen“ komandai. Šiemet „Galatasaray“ rungtyniaus ir Europos taurės turnyre.

Rugsėjo 16 d. žalgiriečiai susigrums su „Erdemir“ klubu, kuris pernai Turkijos pirmenybėse liko vienuoliktas.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinę turnyro dieną Kauno komanda išmėgins jėgas su „Cibona“ krepšininkais. Zagrebo ekipa bus žalgiriečių varžovė ir Eurolygos sezone, kur burtai kroatų ir lietuvių klubus suvedė į tą pačią A grupę.

Turnyro organizatoriai ypač stengėsi pasikviesti „Žalgirį“ į pirmą kartą rengiamas „Stambulo taurės 2009“ varžybas. Kauno komanda bus apgyvendinta 5 žvaigždučių viešbutyje, bus padengtos visos viešnagės išlaidos.

„Mums yra didelė garbė savo mieste priimti Eurolygos komandą iš krepšinio šalies Lietuvos. Neabejojame, kad „Žalgirio“ vardas padės garsinti šį naują turnyrą, kuris tikimės, taps kasmetiniu“, - sakė vienas turnyro organizatorių Mertas Uygucas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų