REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš savaitę futbolo aistruoliai vėl išvydo A lygos čempionate žaidžiantį Ričardą Beniušį. Marijampolės „Sūduvos“ naujokas per debiuto rungtynes su Vilniaus „Vėtra“ nepasižymėjo, o štai šeštadienį jau nudžiugino klubo gerbėjus, pasiuntęs kamuolį į Lietuvos čempionės Panevėžio „Ekrano“ komandos vartus.

REKLAMA
REKLAMA

Po dvejų metų pertraukos į A lygą sugrįžęs 29 metų puolėjas teigia, kad dabartinės trys dėl aukso medalių kovojančios ekipos meistriškumu atsilieka nuo 2007-ųjų „Kauno“, kuriam jis atstovavo iki tų metų liepos pabaigos.

REKLAMA

- A lygos čempionate rungtyniaujate po dvejų metų pertraukos. Jums jau teko žaisti su į aukso medalius pretenduojančiomis „Vėtros“ ir „Ekrano“ komandomis. Kuri iš jų padarė geresnį įspūdį? - paklausėme R. Beniušio.

- Manau, kad šios komandos yra panašaus pajėgumo, tačiau geresnį įspūdį padarė „Vėtra“. Mes jai pralaimėjome 0:2. Vilniečiai tada rungtyniavo pagirtinai, o „Sūduva“ atrodė prastai. Per mačą su „Ekranu“ atrodėme geriau, tačiau antrajame kėlinyje visą žaidimą sugadino lietus.



- 2007 metų liepą, kai atsisveikinote su „Kaunu“, jis buvo stipresnis už dabartines tris dėl Lietuvos čempionų vardo kovojančias komandas?

REKLAMA
REKLAMA

- Žinoma. Į šį klausimą galiu atsakyti vienareikšmiai. Manau, dėl to neverta net diskutuoti.

- Prieš „Ekraną“ pirmavote 1:0, nuo antrojo kėlinio vidurio varžovai rungtyniavo be iš aikštės pašalinto Sergejaus Pogrebano, tačiau mačo pabaigoje sugebėjo rezultatą išlyginti. Apmaudu?

- Labai apmaudu. Šios lygiosios mums prilygsta pralaimėjimui. Po mačo aikštę palikome nuleistomis galvomis. Nebūtų taip pikta, jei atsilikinėtume, o vėliau sugebėtume rezultatą išlyginti. Per šias rungtynes didelę įtaką turėjo sėkmės faktorius, nes antrajame kėlinyje dėl smarkaus lietaus tikro futbolo buvo nedaug.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- „Sūduva“ nuo pirmaujančios „Vėtros“ atsilieka trimis taškais ir yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis daugiau. Kaip vertinate komandos galimybes pasidabinti aukso medaliais?

- „Sūduvą“ laidoti dar anksti. Viskas yra įmanoma, reikia tik nebarstyti taškų. Manau, kad mes dar galime daug ką pakeisti.

- Į treniruotes Marijampolėje kasdien važinėjate iš Kauno?

- Taip. Važinėjame kartu su gynėju Irmantu Zelmiku.

Valdas Kasperavičius Futbolas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų