REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol daugelis lietuvių vyksta uždarbiauti į Didžiąją Britaniją, vienas britas atvyksta padirbėti čia.

REKLAMA
REKLAMA

Jei tik vakarėlių šeimininko profesija, gali būti laikoma darbu. Renginių serija „MTV The Block“ šįkart Jums ir dėl Jūsų iš Londono parskraidina garsiojo Killa Kela vieną iš prodiuserių DJ Dough. Jis ne tik turi Londono DMC čempiono titulą, bet ir atstovauja garsųjį Londono „Ministry of Sounds“ klubą.

REKLAMA

Mokslo metų pradžios proga šį šeštadienį, rugsėjo 5 dieną, apsiginklavęs muzika, teisingais ritmais ir gera nuotaika DJ Dough kartu su Lietuvos hip hop scenos tėčiu DJ Mamania ketina šturmuoti klubą „Gravity“. Į renginį, pateikus net 18 500 skaitytojų turintį „Godos laišką“, bus galima patekti tik už 15 Lt.

Blogu berniuku prisistatantis didžėjus iš Londono vakarėlio dalyviams žada pateikti hip hop ir r'n'b kokteilį. Ir greičiausiai ne pienišką. DJ Dough yra tikrai pasiutęs, o mylimiausi žodžiai jo žodyne vis dar tebėra „whores“ ir „bitches“. Bet tai jam netrukdo būti vienu populiariausiu hip hop didžėjumi Britanijoje. Jo talentą pripažino MTV bei Kanye West paprašęs vieno savo kūrinio remikso.

REKLAMA
REKLAMA

Prabangiausių Londono klubų atstovas DJ Dough, pakalbintas apie artėjantį pasirodymą Lietuvoje, „išbėrė“ tikriausiai kokio vadybininko parašytą kalbą: „Galiu pasakyti, tik tiek, jog ketinu pasistengti, kad vakarėlyje visi atsikratytų vasaros ilgesio ar kai kuriuos kankinančios nostalgijos ir linksmai žengtų į prasidedantį rudens sezoną.“



DJ Dough kūriniai:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų