REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Smagu, kai atsiranda vietų, kur galima šiek tiek kitaip nei įprasta praleisti laisvalaikį.

Visiškai kitoks poilsis

Kitaip pailsėti – tai ne drybsoti namie ant sofos ir maigant televizoriaus pultelį ieškoti vis dar neatrasto kanalo. Kitaip pailsėti – tai leisti paskutines šiltas dienas gryname ore, miško karalystėje, ir tarsi tikriems tarzanams karstytis lynais bei atsiduoti Gilušio ežero glamonėms.

REKLAMA
REKLAMA

Tokiais ypač dosniai teigiamų emocijų pažeriančiais išbandymais žmones džiugina Nuotykių parkas, įkurtas Anupriškėse, Trakų rajone, visai netoli Vilniaus.

REKLAMA

Anupriškės skendi pušynų ir Gilušio ežero glėbyje. Čia renkasi žmonės, mėgstantys aktyvų poilsį. Visiems čia yra ką veikti: ir mėgstantiems patingėti, mėgaujantis gamtos ramybe, ir negalintiems ramiai nusėdėti vietoje.

Tarzanams, ieškantiems aktyvaus poilsio, kai dirbant kūno raumenims džiūgauja siela, plaučiai prisipildo deguonies, o gera nuotaika nedingsta dar visą savaitę, Anupriškėse buvo įkurtas Nuotykių parkas. Norintieji išbandyti savo jėgas ištaškant į šalis visą darbo dienomis susikaupusį stresą, laipiojant lynais ar karstantis medžiais, čia gali patirti išskirtinį nuotykį.

REKLAMA
REKLAMA

Diena, praleista Nuotykių parke, praskrieja kaip nuostabi akimirka iš nerūpestingos vaikystės. Laipiojimą lynais tarp medžių įvairaus sunkumo trasomis, kvapą gniaužiančius skrydžius tarp kalvų ir tarzano šuolius lydi susižavėjimo šūksniai ir nerūpestingas juokas, kurį girdi pušų apsuptas Gilušio ežeras.

Geriausia dovana rudens proga

Pramogų parko „Anupriškės“ direktorius Rolandas Šimkevičius rugsėjo 1-osios proga siūlo tėveliams įteikti dovaną atžaloms, pradedančioms naujus mokslo metus.

„Kad mokslo metų startas ne tik įpareigotų susikaupti, bet ir būtų smagus, pirmomis rugsėjo savaitėmis mūsų parke apsilankiusiems svečiams žadame daugybę smagių prizų. Įsigijusiesiems bilietus į visas Nuotykių parko trasas garantuojame mūsų rėmėjų „Baltosios varnelės“, „Vilkmergės giros“, „Coca Cola“ ir kitus skanius prizus“, – kalbėjo jis. Dar nė vienas žmogus, apsilankęs Nuotykių parke, nesiskundė nė viena čia praleista minute.

TIK FAKTAI

Nuotykių parką galite rasti  Trakų r., Anupriškių k. Tel. +370 611 44 445 El. paštasinfo@anupriskes





Aktyvus poilsis Nuotykių parke kur kas geriau nei gulėti ant sofos prieš televizorių









REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų