REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atėjo laikas apibendrinti rezultatus ir paskelbti greičiausius rugpjūčio mėnesio „Veidų lenktynių“ dalyvius.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek netikėtai į pirmąją poziciją išsiveržė dainuojanti, dabar jau ir šokanti, Seimo narė Inga Valinskienė. Kol jos vyras Arūnas Valinskas riejasi su bendrapartiečiais ir aiškinasi žiniasklaidai dėl ryšių su nusikalstamo pasaulio autoritetais, Inga smagiai leidžia laiką šokių pamokose: ruošiasi dalyvavimui TV projekte „Šok su manimi“.

REKLAMA

Netikėta ir antroji vieta: visą mėnesį buvusi už dešimtuko ribų Oksana Zlatkovaitė debiutuoja antroje vietoje. Pastarieji mėnesiai Oksanai itin sėkmingi: ji vis dažniau šmėžuoja viešumoje, kopia karjeros laiptais (šią vasarą tapo laidos „Rožių kerai“ vykdomąja prodiusere). Įdomu tai, kad Oksana tapo matoma be jokių skandalų: tiesiog žavingai šypsojosi ir buvusį (?) mylimajį Egmontą Bžeską visur lydėjo.

Mantas Kalnietis ir Kęstas Rimdžius - šio mėnesio „Veidų lenktynių“ senbuviai. Etapo pradžioje surinkę nemažai taškų šie vyrai sugebėjo išsilaikyti dešimtuke iki mėnesio pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA

Po keturių mėnesių pertraukos į dešimtuką grįžta Agnė Jagelavičiūtė. Ši persona susikūrusi itin ryškų įvaizdį, todėl gali nesibaiminti, jog bus užmiršta: žiniasklaidai ji visuomet - itin geidžiamas kąsnelis.

Jurgitai Jurkutei daugiau matomumo suteikė darbas televizijoje: nuo naujo sezono kartu su aktoriumi Vytautu Šapranausku ji ves šokių projektą.

Ištekėjus Godai Sabutytei populiarumas užplūdo kitą grupės „69 danguje“ narę Nijolę Pareigytę. Rugpjūčio mėnesio matomiausiųjų sąraše Neli - septinta. Galima numanyti, kad rugsėjį ši persona sulauks dar daugiau spaudos dėmesio: buvusio Nijolės draugo, bendrovės „ICG kompiuteriai“ direktoriaus Eugenijaus Ivanenko pareiškimas, kad dainininkė laukėsi nuo jo kūdikio, bet nusprendė pasidaryti abortą sukėlė tikrą ažiotažą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vietos matomiausių rugpjūčio veidų dešimtuke atsirado ir Aistei Jasaitytei. Šią vasarą su mylimuoju Romanu Čeburiaku mergina susituokė net du kartus: pirmą kartą tik „susirašė“ metrikacijos biure, antrą kartą iškėlė pagoniškas vestuves.

Paskutinėse dešimtuko pozicijose - televizijos išgarsinti veidai: serialus prodiusuojantis Rolandas Skaisgirys bei žiūrovus linksminantis aktorius Karolis Sakalauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų