REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

G. Krapikas diskutavo su Eurolygos teisėjais

Pirmadienį Barselonoje rinkosi Senojo žemyno krepšinio specialistų grietinėlė. Į kasmetinį trenerių ir teisėjų susitikimą atvyko 42 Eurolygos ir Europos taurės turnyruose dalyvausiančių ekipų strategai, tarp kurių buvo ir dienai „Žalgirio“ treniruočių stovyklą palikęs Kauno komandos vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors šiuo metu intensyviai rengiamės sezonui, tokiame susitikime dalyvauti tiesiog būtina, – oficialiai „Žalgirio“ interneto svetainei sakė G. Krapikas. – Šioje konferencijoje ne tik diskutuojama svarbiomis temomis, bet galima pabendrauti su teisėjais ir neutralioje aplinkoje“.

REKLAMA

Susitikimą organizavęs Eurolygos teisėjų departamento vadovas Costas Rigas pažymėjo, kad galimybė prieš kiekvieną sezoną turėti dvipusę diskusiją padeda teisėjams ir treneriams geriau suprasti vieni kitus varžybų metu. Arbitrai pristatė įvairius žaidimo aspektus, į kuriuos kreips didesnį dėmesį naujajame sezone, atskirų elementų analizei buvo pasitelkta video medžiaga.

„Šiemetinis susitikimas pasižymėjo tuo, kad truko ne kelias valandas, o visą dieną. Dalyvauju ne pirmoje tokioje bendroje konferencijoje ir galiu pasakyti, kad šįkart diskusijos buvo aštriausios ir tuo pačiu naudingiausios“, – atskleidė ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ vyr. treneris G. Krapikas.

Pasak stratego, šiemet teisėjai stengsis atidžiau traktuoti vėl gražintą puslankio po krepšiu taisyklę, kreips ypatingą dėmesį į atsarginių žaidėjų suolelio elgesį ginčytinų situacijų metu. Arbitrai vėl griežtai traktuos bandymus paskutinėmis rungtynių minutėmis specialiai bauduoti varžovus, kai net nebandoma perimti kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų