REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dmytro Chygrynskiy, kurį „Barcelona“ už 25 mln. eurų įsigijo iš Donecko „Shakhtar“ klubo, šiandien su Katalonijos komanda pasirašė penkerių metų sutartį.

REKLAMA
REKLAMA

22 metų centro gynėjas, tapęs pirmuoju Blaugrana gretas papildžiusiu ukrainiečiu per visą klubo istoriją, pirmadienį sėkmingai praėjo medicininį patikrinimą ir pasirašė kontraktą, kuriame numatyta žaidėjo išpirkos suma yra 100 mln. eurų.

REKLAMA

Chygrynskiy tapo trečiuoju šio sezono „Barca“ pirkiniu. Prieš tai šią vasarą ekipą papildė gynėjas Maxwellas ir puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius„Inter“ klubo.

Dėl vietos startinėje sudėtyje žaidėjui teks varžytis su Carlesu Puyoliu ir Gerardu Pique bei Rafaeliu Marquesu ir Gabrieliu Milito, kuomet pastarieji du futbolininkai išsigydys traumas.

Dmytro Chygrynskiy nerungtyniaus šiandienos Ispanijos lygos mače, vyksiančiame „Camp Nou“ stadione prieš „Sporting Gijon“ vienuolikę.

REKLAMA
REKLAMA

Aikštėje ukrainietis turėtų pasirodyti rugsėjo 13 dieną vyksiančiame „La Liga“ antrajame ture, kuomet „Barca“ išvykoje žais su „Getafe“.

Prieš keturias dienas Sport dienraštyje buvo paskelbta, kad gynėjas uždirbs 1,2 mln. eurų per sezoną, o atlyginimo dydžiui palaipsniui kylant, paskutiniais pasirašyto kontrakto metais jis gaus 2 mln. eurų dydžio algą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų