REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Pirmininkas Arūnas Valinskas privalo atsistatydinti - taip mano net 75 proc. apklaustų šalies didžiųjų miestų gyventojų, tvirtai įsitikinusių, kad Prezidentės Dalios Grybauskaitės praėjusią savaitę trauktis paragintas Seimo Pirmininkas nebegali ilgiau likti šiame poste.

REKLAMA
REKLAMA

Paties A.Valinsko poziciją pirmiau pasitikrinti, kaip jis vertinamas Seime, palaiko mažiau nei penktadalis - 17,2 proc. - respondentų. Tik 2,8 proc. sakė maną, kad A.Valinskas atsistatydinti neturėtų. Tai parodė žurnalo "Veidas" užsakymu tyrimų bendrovės "Prime consulting" atlikta apklausa.

REKLAMA

Gyventojai jau gana aiškiai įvardija ir geriausius kandidatus A.Valinskui pakeisti. Dauguma - per 63 proc. - apklaustųjų mano, kad šiuo metu į Seimo Pirmininko postą labiausiai tiktų socialdemokrats Česlovas Juršėnas. Dar minimos Liberalų sąjūdžio vadovo, susisiekimo ministro Eligijaus Masiulio (9,2 proc.), konservatorės, dabartinio Seimo Pirmininko pirmosios pavaduotojos Irenos Degutienės (4,4 proc.), Liberalų ir centro frakcijos seniūno Artūro Zuoko (3,6 proc.) pavardės.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jau skelbta, Prezidentės Dalios Grybauskaitės paragintas prisiimti politinę atsakomybę ryšiais su nusikalstamo pasaulio atstovais įtariamas Seimo Pirmininkas trauktis iš posto neketina. Jis tvirtina savo nuomonės nekeičiąs ir pasitikrinsiąs per būsimą jam inicijuojamą nepasitikėjimo procedūrą Seime.

Tiek Generalinė prokuratūra, tiek Valstybės saugumo departamentas paneigia Seimo Pirmininko ryšius su nusikalstamomis struktūromis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų