REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiol SEB banko interneto svetainėje kiekvienas, naudodamasis modernia skaičiuokle „SEB finansų vedlys“, galės sužinoti apie savo asmeninių finansų valdymo galimybes. Šioje skaičiuoklėje pateikus informaciją apie pajamas, finansinius įsipareigojimus ir sukauptas santaupas, gaunamos rekomendacijos, kokių priemonių reikėtų imtis finansiniam saugumui užtikrinti.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiuo metu žmonės, norėdami jaustis ramiau dėl rytojaus, vis daugiau dėmesio skiria savo finansų valdymui. Tačiau nesudėtingų elektroninių priemonių, padedančių įvertinti savo dabartinę finansinę padėtį ir nurodančių, ką vertėtų daryti, vis dar trūksta. Naudodamasis naująja mūsų skaičiuokle, kiekvienas interneto svetainės lankytojas galės sužinoti, ką jam pataria mūsų ekspertai, kaip galima ir kiek reikia sukaupti lėšų saugesnei ateičiai“, − sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Vytautas Sinius. Pasak jo, skaičiuoklę kūrė SEB banko ekspertai, išanalizavę ir apibendrinę įvairias realias situacijas.

REKLAMA

Užpildžius laukus apie asmeninius finansus, iš karto gaunamas rezultatas – pateikiama ne apibendrinta, o konkrečiais skaičiavimais pagrįsta individuali rekomendacija. Ji padeda suprasti, kokių žingsnių ir priemonių asmeninių finansų valdymo srityje žmogui reikėtų imtis. Kiekvienas, užsukęs į svetainę gauti rekomendacijos, sugaiš vos porą minučių. Lankytojų duomenys lieka anonimiški, jie nėra kaupiami.

„Žinoma, skaičiuoklė kompiuterio ekrane nepakeis banko specialisto konsultacijos, todėl svetainės lankytojų patogumui kartu su rekomenduojamo finansų valdymo sprendimo aprašymu suteikiame galimybę internetu užsiregistruoti nemokamai specialisto konsultacijai banke“, − sakė V. Sinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų