REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu jau šėlti – tai iš peties, kaip senais gerais mokyklos laikais!

Kad Klasės susitikimo dienos  renginys, vyksiantis rugsėjo 5-tą dieną, 20 val. Forum Palace „Balsas.lt klube“, būtų išties įsimintinas, renginio organizatoriai – interneto portalas Klase.lt ir TV1, pasikvietė „Kaukių Akademijos“ kolektyvą ir grupę „Išjunk šviesą”, kurie visus išsiūbuos, išlinguos, ir pažers pilnas rieškučias skanaus juoko, geros muzikos ir pašėlusios nuotaikos.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaukių Akademija” jau daugiau nei šešis metus kuria ir organizuoja pačius įvairiausius teatro ir šou projektus, kultūrinius ir pramoginius renginius bei absoliučiai netradicines programas – būtent to jūs ir galite tikėtis. Renginio metu skambės ir visiškai nauja, nuotaikinga grupės „Išjunk šviesą“ koncertinė programa. Grupės lyderis Valdas Burnys pažadėjo atlikti dar negirdėtą, specialiai klasės laikams ir visiems tikriems klasės draugams dedikuotą dainą.

REKLAMA

Apie Klasės susitikimo dienos renginio programą kalbiname vakaro organizatorių, portalo Klase.lt vadovą Augutį Kučinską.



- Renginio programa žada būti išskirtinai smagi?

- Renginį ves profesionalių  „Kaukių akademijos“ aktorių sukurti personažai. Bus gyvai atliekamos šių aktorių parengtos muzikinės parodijos. Žiūrovai išvys seniai matytas užsienio žvaigždes. Žadėjo atvykti netgi pati Laima Vaikulė (šypsosi)

REKLAMA
REKLAMA

- Ošime nuo pat pirmos vakaro minutės?

- Specialiai pasirinkome „Balsas.lt“ klubą Forum Palace, nes ši salė taip išplanuota, kad renginio svečiai turėtų galimybę ir šėlti šokių aikštelėje, ir tiesiog pasėdėti plepant su seniai matytais draugais prie staliukų. Tam skirti ir salės šonuose esantys balkonai. Visiškai neįpareigojanti, laisva, jauki aplinka.

 - Kaip manote, kas susirinks į renginį?

- Manau, kad į šį renginį  susirinks tie, kuriems nesvetimas DISCO stilius – tiek muzikine, tiek ir gyvenimo būdo prasme (nusišypso). Bus ką veikti ir su draugais, ir su draugėmis (dar kartą nusišypso).



- Kas dar pasirodys renginyje?


- Grupė „Išjunk šviesą“.  Šie žmonės tikrai moka linksmintis ir linksminti kitus. Mes juokaujame, kad, kai išjunksime šviesą, tai visi galės prisiminti mokyklos laikus (nusijuokia).  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kaip bus įprasmintas šis vakarėlis - juk jis vyks Klasės susitikimo dieną?

- Visus, švenčiančius klasės susitikimus visoje Lietuvoje, rugsėjo 5 d., 24:00 kviečiame paleisti dangaus žibintus, kurie simbolizuoja svajones ir palinkėjimus. Nes į dangų paleistos svajonės visada išsipildo (nusišypso)

- Ar jūsų vakarėlio svečiai taip pat leis dangaus žibintus?

- Renginio svečiams bus dovanojami dangaus žibintai, kuriuos leisime visi kartu. Iš viso nuo Forum Palace ketinama paleisti per 100 dangaus žibintų. Įspūdingas reginys matysis visame Vilniuje.

REKLAMA

 - Ar tiesa, kad diskotekos DJ bus Rimas Šapauskas?

- Taip, nuo 24:00 prasidės DJ Šapausko diskoteka su geriausia per pastaruosius 20 metų muzika. Kas jau kas, o DJ Šapauskas tikrai žino, ko reikia diskotekai (šypsosi).  

 - Kaip galima rezervuotis staliukus?

- Norint rezervuoti staliuką, reiktų  iš anksto įsigyti bilietus Bileitai.lt svetainėje. Tiesa, bilietų  kasa dirbs ir Forum Palace renginio dieną.  

Portalo Klasė.lt vadovas Augutis Kučinskas nedvejodamas teigia – renginio svečiai patirs daug nepamirštamų akimirkų. Klasės susitikimo dienos vakaras žada būti tikrai koncentruotas smagios nuotaikos, humoro, geros muzikos ir šypsenų bei skanaus juoko kokteilis. Su dalelyte romantikos, paslėptos svajonėse, kylančiose jaukiai spingsinčiuose žibintuose į naktinį Vilniaus dangų.



Eglė  Zubkauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų