REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

A. Lukašenka: „Sūnus - nuo Dievo“

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka, pagaliau prabilęs apie savo jauniausią sūnų, vengia atskleisti jo motinos vardą. Anot jo, Kolia (Nikolajus) - vaikas nuo Dievo. Taip jam esą sakęs Rusijos prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA

“Taip mano likimas susiklostė. Atvirai sakau, nesireklamuoju. Jei manęs nėra namuose, jis (Kolia) nei miega, nei valgo. Taip jis prie manęs prisirišęs jau ne pirmus metus. Todėl ir vežiojuosi vaiką visur su savim. O ką, turiu jį stumti nuo savęs? Juk kiti šuniukus, žmonas tąso po susitikimus. O aš Kolią”, - teisinosi prezidentas dėl to, kad net į oficialius vizitus vežasi penkerių metų vaiką.

REKLAMA

“Štai Vladimiras Putinas man kartą pasakė: “Jis tau siųstas Dievo”, tai ko aš dabar turiu slėpti, ką turiu nuo Dievo, - didžiuodamasis aiškino tėvas ir nepamiršo pridurti, kad pasaulyje labai daug vaikų tėvų išvis neturi, taigi jo Kolia yra pats laimingiausias, nes nėra pamestinukas, o turi puikiausią tėvą pasaulyje.

Nikolajus Lukašenka gimė 2004 m. rugpjūčio 31 d. Kas jo motina, slepiama iki šiol. Spėjama, kad tai buvusi prezidento asmeninė gydytoja Irina Abelskaja. Pirmąkart apie tai, kad turi trečią sūnų, A.Lukašenka paskelbė 2007 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų