REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

20 metų 191 cm ūgio Čikagos „Bulls“ įžaidėjas Derrickas Rose‘as vasarą neranda daug laiko poilsiui. Geriausias praėjusio sezono lygos naujokas įtemptai dirba, norėdamas išvengti krizės savo žaidime. Gynėjas kas rytą anksti keliasi ir keliauja į treniruočių salę.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunas krepšininkas toliau sėkmingai tęsia savo karjerą krepšinio versle. Žaidėjas gali pasigirti, kad tapo „2K SPORTS“ firmos leidžiamo video žaidimo NBA 2K10 demo versijos („NBA 2K10 Draft Combine“) viršelio veidu. Žaidimas siekia parodyti, ką patiria žaidėjai pereidami iš koledžų į profesionalų krepšinį. Ir nors D.Rose‘as nesulaukė garbės atsidurti pagrindinio žaidimo viršelyje (jos sulaukė Kobe Bryantas), žaidėjas dėl to per daug nesijaudina. NBAworld.lt pateikia interviu, kurį D.Rose‘as davė Čikagos internetiniam tinklapiui.

REKLAMA

- Kodėl tapai „NBA 2K10 Draft Combine“ projekto dalimi?

- Ne aš taip nusprendžiau, tai padarė jie, žinoma. Jei aš būčiau turėjęs sprendimo galią, aš būčiau NBA 2K10 žaidimo viršelyje. Man garbė dirbti su šia korporacija. Tikiuosi su jais dirbti ir ateityje.



- Kuo skiriasi žaidimas nuo tikrovės, kalbant apie tai, ką tau teko patirti iki tol, kol tapai pirmuoju šaukimu naujokų biržoje?

- Žaidime yra viskas, ką man teko daryti. Svorių kilnojimas, įgūdžių konkursai - viskas. Žaidime galima rasti D-Lygą, draugiškas treniruočių rungtynes, kurių metų gali tobulinti savo žaidėjo įgūdžius, taigi vieną dieną tą žaidėją galėsi perkelti į NBA 2K10 žaidimo versiją. Žaidimas tikrai tikroviškas.

REKLAMA
REKLAMA

- Žaidimo veiksmas vyksta Čikagoje esančiame „ATTACK Athletics“ pastate. Ar šioje vietoje praleidai daug laiko?

- Šis pastatas pastatytas prieš kelis metus. Jis yra pakankamai arti miesto centro, tačiau kai aš augdavau, žaisdavau už pastato ribų netoli jo. Taigi iki šiol nesu žaidęs šioje puikioje vietoje.

- Ar augdamas praleidai daug laiko bežaisdamas video žaidimus?

- Man visada patiko juos žaisti. Vienintelė priežastis, dėl kurios tuo taip intensyviai neužsiimu dabar - nuolatinės kelionės. Bet kai esu namie, aš daug žaidžiu. Tai daro ir mano draugai. Kai esame kartu, tai viskas, ką mes veikiame.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokia yra tipinė tavo diena tarpsezonio metu?

- Maždaug devintą valandą treniruojuosi. Tada likusi dienos dalis yra daugmaž laisva. Jei aš Čikagoje, susitinku su savo draugais ar nuvykstu pas mamą. Keliauju apsipirkti - ar veikiu kažką panašaus. Man patinka treniruotis anksti, tada visą dieną galiu veikti tai, ką noriu.

- Ko tikiesi iš savęs 2009/10 metų sezone?

- Noriu būti geriausiu žaidėju lygoje savo pozicijoje ir tapti pačiu geriausiu NBA žaidėju. Nėra tikslo žaisti krepšinį, jei nenori būti geriausiu. Nėra tikslo nieko daryti, jei nesieki būti geriausiu. Tai yra mano tikslai kitam sezonui.

REKLAMA

Praėjusiame reguliariajame sezone D.Rose‘as per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 16,8 taško, atkovodavo 3,9 kamuolio bei atlikdavo 6,3 rezultatyvaus perdavimo komandos draugams.

Atkrintamosiose varžybose įžaidėjo statistika šoktelėjo iki 19,7 pelnomo taško, 6,3 atkovoto kamuolio bei 6,4 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų