REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį antradienį, rugsėjo 1 dieną 19.40 val. naujoje TV3 laidoje „Prieš srovę“ – Lietuvą sukrėtęs precedento neturintis pedofilijos skandalas. Penkiametės aukos tėvas nufilmuoja ir išplatina dukters pasakojimus, nuo kurių rausta net daug meilės nuotykių patyrę suaugusieji.

REKLAMA
REKLAMA

„Šios temos filmavimas buvo ilgas procesas. Užuot užtrukę įprastas dvi filmavimo pamainas, su filmavimo kamera Vilniuje ir Kaune praleidome dvigubai daugiau laiko, tačiau „Prieš srovę“ filmavimo grupei pavyko prakalbinti visus šio skandalo dalyvius“, – sako naujos TV3 publicistinės laidos vedėja Audrė Kudabienė.

REKLAMA

Jau šį antradienį  TV3 žiūrovai išgirs viską apie vaiko motiną, kuri yra kaltinama pardavinėjusi savo mergaitę keliems pedofilams. Be to, į „Prieš srovę“ žurnalistų klausimus atsakynės ir pats įtariamasis – solidus „dėdė“, užimantis solidžias pareigas. Ar jis tvirkino penkiametę? Šitas klausimas politikui bus užduotas. Taip pat pirmoje „Prieš srovę“ laidoje TV3 žiūrovai matys ir mergaitės tėvą, kuris šiuo metu platina po pasaulį savo penkiametės dukters vaizdo įrašus.  

REKLAMA
REKLAMA

„Aukšto rango teisėsaugos pareigūnai dengia pedofilų klaną, kuris tvirkino mano dukrą“, – antradienį viešai sakys vaiko tėvas.  

Laidą  „Prieš srovę“ apie slepiamus faktus, neatsakytus klausimus ir tėvo baimę kviečiame žiūrėti antradienį, rugsėjo 1 dieną  19.40 val. tik per TV3!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų