REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį šeštadienį per LNK startuoja šou „Muzikos akademija“.  Žiūrovai pamatys „Muzikos akademijos“  dalyvius ir išgirs pirmąsias jų  dainas. Pristatome visus dešimt būsimųjų  žvaigždžių.    

REKLAMA
REKLAMA

Arielė. Dviejų vaikų mama „Muzikos akademijoje“ išpildys savo svajonę. Išskirtinio grožio raudonplaukė Arielė dar iki LNK „Muzikos akademijos“ pradžios jau turi dvi pačias ištikimiausias gerbėjas – dukreles. Jai 26-eri, ji gyvena Kaune, ji turi šeimą – šešerius metus yra ištekėjusi ir su vyru augina dvi dukreles. Vienai penkeri, kitai – pusantrų. Arielė po vidurinės mokyklos baigimo studijavo Muzikos ir teatro akademijoje klasikinį vokalą. Tačiau tai darė tik vienerius metus. Kaip šiandien sako, tuomet dar nebuvo pasiruošusi rimtajai muzikai, rimtiems mokslams.  

REKLAMA

Atas. Vyriausias „Muzikos akademijos“ dalyvis atėjo pasimokyti iš jaunimo. 29-erių tenoras Atas nenorės prisiimti šou dalyvių „tėvelio“ vaidmens. Vyriausias dalyvis pats, sako, mokysis iš jaunimo. Pats Atas daug visokių mokslų iškabinęs, išragavęs. Trakuose būdamas dešimties metų lankė muzikos mokyklą. Mokėsi fortepijono ir trimito. Trimitu susižavėjo ir studijavo šio instrumento subtilybes dešimt metų. Po devynių klasių įstojo į Čiurlionio menų gimnaziją, ją baigė. Baigė taip pat Muzikos ir teatro akademiją, dainavimo specialybę. Atas – diplomuotas tenoras.

REKLAMA
REKLAMA

Olegas. Žmogus–orkestras ir dainuoja, ir groja, ir šoka, ir beatboxina. 18-metis vilnietis Olegas Jelenic įvardija didžiausią savo privalumą prieš kitus LNK „Muzikos akademijos“ dalyvius: „Esu universalus. Galiu daryti viską. Bet noriu išmokti tik nepriekaištingai dainuoti“. Kad nebūtų „devyni amatai, dešimtas – badas“, Olegas užsibrėžė tikslą ir iš visų savo talentų pasirinko vieną, dainininko. Olegas šiemet įstojo į Vilniaus kolegijos dainavimo specialybę. Moka jis ir šokti. Tai daro „Street dance“ stiliumi. Ir groti gali – pianinu, gitara bei bosine gitara. Be kita ko, vaikinas dar ir „beatboxeris“ - vienas iš tų keistuolių, lūpomis sugebančių atkartoti visų instrumentų garsus ir „sugroti“ dainą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rūta. Šešiolikmetei prieš „Muzikos akademiją“ patarimus žarstė Vaidas ir Donatas Baumilos.

Šešiolikmetė Rūta Žibaitytė iš Vilniaus visai nesijaudina, kad ji LNK „Muzikos akademijoje“  – jauniausia.Rūta dėl savo amžiaus mato ir pliusų, ir minusų. Rūta šiemet bus vienuoliktokė. Savo klasės auklėtojai jau pranešė, kodėl kartais į kokią pamoką neatvyks. Rūtos sesuo – dainininko Donato Baumilos žmona. Ir Donatas, ir jo brolis Vaidas Baumila, kadaise pats dalyvavęs muzikiniame šou, žarstė Rūtai patarimus. „Svarbiausia, sakė, kad neprikalbėčiau, ko nereikia“. Rūtos šeimoje – visi dainuojantys. „Tėtis važinėja po vestuves, mama mėgsta dainuoti, abi seserys balsingos“, - vardija. Bet Rūta vienintelė eina į didžiąją sceną. „Atsakomybė? Na, gal nepridarysiu gėdos...“, - nerūpestingai nusijuokia.

REKLAMA

Edgaras. Likimo smūgius vilniečio gyvenime keičia „Muzikos akademijos“ spindesys. Trimito genijumi dėl traumos netapęs muzikantas ruošiasi dainomis užkariauti didžiąją LNK „Muzikos akademiją“. 23-ejų Edgaras Kapočius gyvenimo istorija – pilna kontrastų. Į vaikino muzikinę trimitininko karjerą šeima dėjo viltis, o Edgaras dirbo kartais iki nusilpimo. Lemtingą vakarą buvo 17 metų. Jis koncertavo su Balio Dvariono muzikos mokyklos orkestru. Grojant solo partiją Verdžio operoje „Aida“, Edgaro lūpa staiga pamėlynavo, ėmė virpėti, pervėrė skausmas. Trimito garsas tapo nešvarus, instrumentas ėmė šnypšti. „Šiaip taip sugrojau kūrinį iki galo. Ir mano trimitininko karjera baigėsi“, - pasakoja „Muzikos akademijos“ dalyvis.

REKLAMA

Egė. Aguileros balsu Dievo apdovanotai lietuvaitei svarbiausia išsaugoti vaikino meilę. Unikaliu balsu Dievo apdovanota gražuolė iš Utenos rajono kaimo visai nesijaudina dėl to, kad netrukus jis atsidurs šimtų tūkstančių LNK „Muzikos akademijos“ žiūrovų dėmesio centre. Neramu tik dėl vieno: kad neatšaltų santykiai su mylimuoju. Eglei Jakštytei prieš kelias dienas sukako 18 metų. Jos gyvenimas - artėjanti dvylikta klasė mokykloje, geriausia draugė, mylimas vaikinas, šeima. Tačiau nuo rudens viskas jau bus kitaip. Eglė pateko į didžiąją žvaigždžių. Mokslus ir gyvenimą Utenos rajone mergina nuo šiol derins su tiesioginėmis TV transliacijomis, repeticijomis, fotosesijomis Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Eldaras. Užteko jam pasirodyti LNK „Pramogų traukinio“ klipo filmavime, ir spauda suošė: Lietuva turi naują Radži. Eldaras Gadžijev, naujasis „Muzikos akademijos“ dalyvis, prieštarauja.

„Mes visai kitokie. Absoliučiai. Aš esu azerbaidžanietis. Mano kitoks balso tembras. Mano visai kitokia dainuojama muzika. Galų gale visai kitokia išvaizda“, - sako 26 metų Eldaras. Tačiau vaikinas sutinka, kad jis lietuviams atrodo lygiai toks pats egzotiškas, kaip ir romų tautybės Radži.

Nors Eldaro ir tėtis, ir mama – iš Azerbaidžano, vaikinas gimė Vilniuje ir čia užaugo. Savo tėvų gimtinėje jis buvo vos kelis kartus, bet iš tėvų paveldėjo tamsų gymį ir temperamentą.

REKLAMA

Marija. Aukščiausia „Muzikos akademijos“ dalyvė Deivį scenoje pastatytų ant kėdutės. 180 centimetrų ūgio gražuolė nutarė dalyvauti LNK „Muzikos akademijoje“ dėl to, kad, kaip pati sako, mėgsta būti dėmesio centre ir nori išmokti profesionaliai dainuoti. Garbanė Marijai Silickajai - 20 metų. Ji kilusi iš Radviliškio, šiuo metu Vilniaus kolegijoje studijuoja kultūros vadybą, bus trečiame kurse. Vasarą dirbo batų parduotuvėje konsultante. Jos gyvenimas, kaip ir dar devynių būsimų žvaigždžių, stipriai pasikeis. Merginos ūgis – 180 centimetrų. Ji aukščiausia iš visų projekto merginų. „Galėčiau ir su Deiviu, kaip Valinskienė, padainuoti. Be problemų. Jį ant kėdutės pastatyčiau, ir pirmyn“, - humoro nestokoja „Muzikos akademijos“ dalyvė.

REKLAMA

Vaida. Mergina ne pirmą kartą bando skintis kelią į didžiąją sceną. Ji buvo patekusi į pirmąjį LNK muzikos šou „Kelias į žvaigždes“, tačiau dalyvauti atsisakė, pasirinkusi politikos mokslus. Neseniai ji gavo politologės diplomą. „Rimti mokslai baigti, laikas toliau įgyvendinti savo svajones“, - sako Vaida. Šiuo metu žavioji Vaida vaikino neturi. „Vyrai bijo gražių ir protingų moterų!“, - juokiasi Vaida. O dar ir dainuojančių?...

Nerijus. Dainuojantis teisininkas „Muzikos akademijoje“ žada numesti svorio. Kaip dainuoja kur nors Seime dirbantis rimtas teisininkas, kai grįžta namo po darbo ir nusimeta veržiantį kostiumą? Sužinosime, kai 21-erių Nerijus Stankus išgarsės LNK „Muzikos akademijoje“ ir baigs teisės studijas. Klaipėdos Socialinių mokslų kolegijoje vaikinukas studijuoja teisę. Bus trečiame kurse. Gyvenime save mato kaip teisininką. Dainuojantį teisininką. Evley Presley, Andrea Bocelli, Thom Jones – tai dainininkai, kurių Nerijus klauso po ilgų studijų valandų.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų